Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία: Διεστραμμένο ζευγάρι βίαζε τον σκύλο του σε αυτοσχέδιο «δωμάτιο οργίων»!

Kαι μαγνητοσκοπούσε την κακοποίηση!

20 Οκτωβρίου 2018 08:48
Κτηνωδία: Διεστραμμένο ζευγάρι βίαζε τον σκύλο του σε αυτοσχέδιο «δωμάτιο οργίων»!

Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ένα ζευγάρι διεστραμμένων κτηνοβατών, που βίαζαν επανειλημμένα τον σκύλο τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχαν φτιάξει στην αυλή του σπιτιού τους, στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Ο 51χρονος Fred Manzanares και η 49χρονη σύντροφός του Janette Solano, όταν είχαν όρεξη να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις τους, οδηγούσαν το σκυλάκι, ένα ημίαιμο Ακίτα στο τροχόσπιτο που είχαν στήσει έξω από το σπίτι τους, και το οποίο ήταν γεμάτο με σεξουαλικά βοηθήματα.

Ο 51χρονος κτηνοβάτης είχε φτιάξει μόνος του έναν πάγκο με κόκκινη επένδυση, τον οποίο χρησιμοποιούσε για τις σεξουαλικές του επαφές με τον άτυχο Bubba. Επίσης, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, προκειμένου να προκαλέσει στύση στο σκυλάκι ώστε να συμμετέχει και η σύντροφός του στη «δράση», χρησιμοποιούσε πάνω του ένα σπρέι ορμονών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Αλλαγή σκηνικού σήμερα! Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Όταν οι αστυνομικοί της πόλης Ορόρα του Κολοράντο ερεύνησαν τον χώρο μετά από ανώνυμη καταγγελία, αντίκρυσαν άφωνοι τα dvd με τις αποτρόπαιες σκηνές που είχε καταγράψει το ίδιο το ζευγάρι, ώστε να έχουν αναμνηστικά της ίδιας της κτηνωδίας τους.


Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η 49χρονη, η ίδια δεν είχε καμία επαφή με την κτηνοβασία μέχρι που γνώρισε τον Manzanares. Πριν από περίπου εφτά μήνες, η γυναίκα ανακάλυψε στον υπολογιστή του φίλου της φωτογραφίες που τον έδειχναν να πραγματοποιεί άρρωστες πράξεις πάνω στον σκύλο του, τον Bubba. Όταν του ζήτησε εξηγήσεις, εκείνος άρχισε να της εξηγεί ότι δεν ήταν τίποτε κακό, και να της δειχνει διεστραμμένο υλικό στο διαδίκτυο. Όπως κατέθεσε η ίδια, σιγά σιγά πείστηκε να δοκιμάσει το «τρίο» με τον σύντροφό της και τον Bubba, επειδή ζήλευε το ξεχωριστό δέσιμο που είχε ο 51χρονο με το σκυλί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Οκτωβρίου;

Η κακοποίηση του σκυλιού και απο τα δύο άτομα συνεχίστηκε για μήνες, μέχρι τη στιγμή που ένας περαστικός άκουσε το κλάμα του σκυλιού από το τροχόσπιτο και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Σύμφωνα με την τελική απόφαση του δικαστηρίου, ο Manzanares πρόκειται να εκτίσει το σύνολο της ποινής του, ενώ αντίθετα η σύντροφός του θα παραμείνει εκτός φυλακής με αναστολή, αφού της αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά.

Όσο για το άτυχο σκυλάκι, αν και αρχικά έγιναν κάποιες προσπάθειες να υιοθετηθεί από μια καινούργια οικογένεια, η επιθετικότητα που απέκτησε μετά τη χρόνια κακοποίηση οδήγησε τελικά τις Αρχές στην απόφαση να το θανατώσουν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share