Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του Μάικ Ευαγγελίτση: "Σε 8 ώρες θα πηγαίναμε για φαγητό" (video)

" Ήταν ένας τρυφερός πατέρας 2 πανέμορφων κοριτσιών..."

11 Οκτωβρίου 2018 15:25
Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του Μάικ Ευαγγελίτση:

Συντετριμμένοι είναι οι συνάδελφοι και οι φίλοι του Μάικ Ευαγγελίτση που «έφυγε» το πρωί της Τετάρτης από ανακοπή καρδιάς.

Ο γίγαντας με την καρδιά μικρού παιδιού όπως τον χαρακτήριζαν όσοι τον γνώριζαν καλά, έδινε μάχη με τον καρκίνο και τον αντιμετώπιζε στα ίσα σαν παλικάρι.

Ο φίλος και συνάδελφός του Γιάννης Γκαγκαλούδης, ακόμα δε μπορεί να πιστέψει πως δε θα δει ποτέ ξανά το χαμόγελο του Μάικ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είχαν να κάνουν έρωτα 7 μήνες και μόλις έκαναν συνέβη... αυτό! (video)

«Σε 8 ώρες θα πηγαίναμε να φάμε. Το Σάββατο είχαμε παίξει ένα φιλικό και είχαμε κανονίσει την Πέμπτη να πάμε να φάμε μαζί με τα παιδιά μας. Δυστυχώς όμως χθες το πρωί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν τη δυσάρεστη αυτή είδηση. Όποιος δε γνώρισε αυτό το παιδί είναι πραγματικά άτυχος» εξομολογήθηκε ο μπασκετμπολίστας και πρόσθεσε:

«Ο Μάικ ήταν ένα «κορίτσι» σε σώμα αγοριού, με καρδιά μωρού και είχε ύψος γίγαντα. Ήταν από τα πιο ευαισθητοποιημένα παιδιά που θα έχετε γνωρίσει στη ζωή σας. Ήταν ένα παιδί που όποιον έβρισκε να έχει ανάγκη πάντα τον βοηθούσε. Διοργάνωνε αγώνες για άστεγους, για άπορους, για ανθρώπους που είχαν οικονομική ανάγκη. Ήταν ένας τρυφερός πατέρας 2 πανέμορφων κοριτσιών και ήταν και ένας πολύ καλός προπονητής για τα παιδάκια του τα οποία δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι σήμερα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές στιγμές για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Για τον 38χρονο Μάικ, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο προπονητής του Μίλωνα, Δημήτρης Αποσκίτης.

«Είναι δύσκολες στιγμές, τον Μάικ τον γνώρισα το 2002 που ήμουν προπονητής του στην ομάδα του Αλίμου. Πολλές φορές βρεθήκαμε και αντίπαλοι τα επόμενα χρόνια αλλά υπήρχε φιλία μεταξύ μας. Ήταν ένας αυθεντικός άνθρωπος που είχε μεγάλη αγάπη για τα παιδιά. Ήταν κεραυνός εν αιθρία για όλους μας».

star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share