Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναίκα έκαψε τα γεννητικά όργανα 13χρονου γιατί αρνήθηκε να κάνει έρωτα μαζί της!

Τραγικό περιστατικό!

10 Οκτωβρίου 2018 18:45
Γυναίκα έκαψε τα γεννητικά όργανα 13χρονου γιατί αρνήθηκε να κάνει έρωτα μαζί της!

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία γυναίκα προκειμένου να εκδικηθεί για την απόρριψή της; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν όρια. Το αυτό αποδείχθηκε στην περίπτωση μίας γυναίκας στην Ινδία, η οποία όχι μόνο θεώρησε εντελώς φυσιολογικό να παρενοχλήσει σεξουαλικά ένα 13χρονο αγόρι, αλλά όταν εκείνο αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της, το «τιμώρησε», καίγοντας με μεταλλική λαβίδα τα γεννητικά του όργανα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε σε κλάματα on air η Τατιάνα Στεφανίδου

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα μικρό χωριό κοντά στο Νέο Δελχί. Η γυναίκα από το χωριό Chapraula παρέσυρε το 13χρονο παιδί στο σπίτι της και εκεί προσπάθησε να το «στριμώξει» και να κάνει σεξ μαζί του. Όπως υποστηρίζει η μητέρα του αγοριού, η γυναίκα αυτή προσπάθησε πολλές φορές στο παρελθόν να παρασύρει τον γιο της, ωστόσο την τελευταία φορά ξεπέρασε τα όρια, καθώς του προκάλεσε ζημιά στα γεννητικά όργανα, προκειμένου να το εκδικηθεί για την απόρριψή της.

Η μητέρα του παιδιού απευθύνθηκε στην αστυνομία, οι άνδρες της οποίας αναζήτησαν τη γυναίκα-«τιμωρό» του 13χρονου. Η έρευνά τους, όμως, έπεσε στο κενό, καθώς η κατηγορούμενη είχε ήδη διαφύγει, εξαφανίζοντας τα ίχνη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φόρεσε το νυφικό της και πήγε στο νεκροταφείο. Μόλις δείτε γιατί το έκανε, θα ξεσπάσετε σε κλάματα

Όπως διέρρευσε, πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας περίπου 20 ετών, παντρεμένη, η οποία προσπάθησε να παρασύρει τον 13χρονο το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ήταν μόνη στο σπίτι. Η αστυνομία αναζητεί τη γυναίκα, ενώ έχει προσαχθεί ο σύζυγός της, προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για την -τουλάχιστον- περίεργη συμπεριφορά της 20χρονης γυναίκας του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share