Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Διάσημη Instagrammer έπεσε θύμα ξυλοδαρμού!

Δείτε τι συνέβη!

10 Οκτωβρίου 2018 17:48
Διάσημη Instagrammer έπεσε θύμα ξυλοδαρμού!

Έχει έναν τεράστιο μαύρο κύκλο από μπουνιά στο μάτι, ο οποίος κατεβαίνει ως το μάγουλό της και ανεβαίνει ως το μέσον του μετώπου.

Η εικόνα της Μελίσα Γκεντζ έκανε τον γύρο του διαδικτύου και συγκλόνισε. Αυτή η 22χρονη φοιτήτρια στην Φλόριντα και διάσημη στο Instagram αποφάσισε να μην κρύβει τη βία που υπέστη. Στις 26 Σεπτεμβρίου μοιράστηκε με το κοινό της αυτή τη συγκλονιστική φωτό γράφοντας:

«Οπως ξέρετε, έχουμε όλοι μια πλευρά στο πρόσωπό μας που αγαπάμε περισσότερο. Εγώ αγαπώ περισσότερο το αριστερό προφίλ μου. Δυστυχώς, είναι το προφίλ που έχει πολλά ίχνη που οφείλονται σε βία. Σήμερα είναι η μοναδική ημέρα που ένιωσα την ανάγκη να μη βάλω μάσκαρα και μέηκ απ στο πρόσωπό μου ... Δεν θέλω πια να κρύψω τα σημάδια που μιλούν για την ιστορία μου, γιατί ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν θα έπρεπε να νιώθει ντροπή ή ενοχή όταν πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας», έγραψε στα σχόλια.

Το σάιτ του περιοδικού «People» έγραψε ότι την Μελίσα έδειρε τρεις ημέρες νωρίτερα ο 25χρονος φίλος της, γιός μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες της Βραζιλίας. Τα γεγονότα συνέβησαν μέσα στο πολυτελές διαμέρισμά τους, στην Τάμτα της Φλόριντα. Ο ύποπτος συνελήφθη στις 23 Σεπτεμβρίου για ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα, προσπάθησε να στραγγαλίσει τη φίλη του.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο ύποπτος είχε σχέση με την Μελίσα για δύο μήνες. Την ημέρα που της επιτέθηκε έπαθε κρίση ζήλιας, αφού πήρε χάπια για την αϋπνία, μαζί με αλκοόλ. Κατά τη διάρκεια του καυγά τους, πήρε το κινητό της φίλης του και εκείνη τον έσπρωξε. Ο νεαρός απάντησε με βίαιο τρόπο, ρίχνοντας την φοιτήτρια στο έδαφος, χτυπώντας την και προσπαθώντας να την στραγγαλίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε πανικό ο Γιώργος Παπαδάκης! Δύσκολες ώρες

Η σκηνή επαναλήφθηκε στο μπάνιο ώσπου ο ύποπτος διέφυγε από το διαμέρισμα. Ο θυρωρός της πολυκατοικίας ήταν αυτός που φώναξε για βοήθεια.

Ο νεαρός είναι ο εκατομμυριούχος Erick Bretz, αθλητής του motocross, όπως ανέφερε η Daily Mail, ενώ οι γονείς του έχουν την μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Βραζιλίας.


Το «People» ρώτησε τους δικηγόρους της οικογένειας και εκείνοι απάντησαν ότι ο πελάτης τους θέλει να έρθει η ώρα του δικαστηρίου για να μιλήσει. Ηδη έχει δηλώσει αθώος. «Το πορτρέτο που του έκαναν τα μίντια δεν είναι σωστό και δεν αποκαλύπτει τα πραγματικά γεγονότα. Πρόκειται για fake news», δήλωσαν.

«Ο πελάτης μας δεν έχει καμία ιστορία βίας εναντίον γυναικών», προσθέτουν οι δικηγόροι και αναφέρουν ότι ποτέ δεν επιχείρησε να στραγγαλίσει την Μελίσα και ότι δεν υπάρχουν ίχνη στο λαιμό της. «Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρώτη η δεσποινίς Γκεντζ άρχισε την επίθεση», δήλωσαν.


Εξάλλου, η οικογένεια του υπόπτου ανακοίνωσε την πρόθεσή της να καταφύγει στη δικαιοσύνη, εκτιμώντας ότι οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί πλήττουν την εικόνα της.

Από την πλευρά της η Μελίσα δημοσιοποίησε ηχογραφήσεις στις οποίες ο φίλος της ακούγεται να λέει: «Γιατί είσαι τόσο ηλίθια; Σταμάτα να είσαι ηλίθια. Δεν δέχεσαι ότι ένας άνδρας είναι πιο κυρίαρχος από εσένα. Δεν δέχεσαι να μην είσαι ο άνδρας σε αυτή τη σχέση. Αλλά δεν είσαι ο άνδρας, είσαι γυναίκα, πρέπει να το δεχτείς αυτό», της έλεγε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε σε κλάματα on air η Τατιάνα Στεφανίδου!

Ο νεαρός προφυλακίστηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Δεν έχει το δικαίωμα να έρθει σε επαφή με την Μελίσα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share