Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο αθώος πατέρας που κατηγορήθηκε για ασέλγεια στις κόρες του! (video)

Τι είπε σε ζωντανή εκπομπή

10 Οκτωβρίου 2018 13:48
Συγκλονίζει ο αθώος πατέρας που κατηγορήθηκε για ασέλγεια στις κόρες του! (video)

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση 49χρονου πατέρα που κατηγορήθηκε για βιασμό και ασέλγεια στις δύο κόρες του τον περασμένο Δεκέμβριο στη Ζάκυνθο, αλλά αθωώθηκε έπειτα από 10 μήνες φυλάκισης.

Ο πατέρας είχε κατηγορηθεί για κατά φύση συνουσία στις δύο του κόρες. Όμως σύμφωνα την ιατροδικαστική εξέταση δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο. Υπήρξαν άλλα γεγονότα που οδήγησαν στην πορεία τα δύο κορίτσια να υποστηρίξουν πως ο πατέρας τους τα βίαζε, που είχαν να κάνουν με ψυχολογικούς λόγους, ενώ για την προφυλάκιση του πατέρα ελήφθη υπόψη και η μαρτυρία μιας ανήλικης κοπέλας που την Τρίτη στο ΜΟΔ Πύργου, βρέθηκε ως κατηγορούμενη δια ψευδορκία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέκυψε στα τραύματά του: Νεκρός ο Γιώργος Δήμου!

Ο 49χρονος πατέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, "Αλήθειες με τη Ζήνα", κρατώντας την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους. "Αθωώθηκα, αλλά ακόμα πονάω... Την πλήρωσα για ψέματα και για θέματα του παππού των κοριτσιών" ήταν τα λόγια του 49χρονου, που στιγματίστηκε άδικα από αυτή την υπόθεση.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει συγχωρήσει τις κόρες του, αλλά "ακόμα δεν νιώθω καλά, θέλω να φύγω από το νησί και ψάχνω δουλειά"...

Δείτε τα αποσπάσματα από την εκπομπή:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share