Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μεξικό: Ζευγάρι πιάστηκε με παιδικό καρότσι γεμάτο με ανθρώπινα μέλη!

Φρίκη!

6 Οκτωβρίου 2018 19:20
Μεξικό: Ζευγάρι πιάστηκε με παιδικό καρότσι γεμάτο με ανθρώπινα μέλη!

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός ζευγαριού στο Μεξικό, το οποίο δολοφόνησε 10 γυναίκες και πούλησε το βρέφος μιας εξ αυτών.

Το ζευγάρι, που είχε κινήσει τις υποψίες της αστυνομίας, συνελήφθη την Πέμπτη όταν πιάστηκε να βγαίνει από το σπίτι του, στα περίχωρα της Πόλη του Μεξικού, με ένα καρότσι γεμάτο με διάφορα κομμάτια από ανθρώπινα σώματα, τα οποία σκόπευε να πετάξει σε κοντινή αλάνα.

Οι αρχές ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι σε έρευνα που έκαναν στην αλάνα βρήκαν και άλλα ανθρώπινα μέλη αλλά ήταν σε κακή κατάσταση και θα χρειαστούν ιατροδικαστικές εξετάσεις για να αναγνωριστούν τα θύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτό τροχαίο συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Σοκάρει η ταυτότητα του νεκρού!

Το ζευγάρι ομολόγησε και ότι σκότωσε τουλάχιστον 10 γυναίκες και ότι έχει πετάξει τα πτώματα σε διάφορα σημεία, με τις αρχές να ψάχνουν τις τοποθεσίες. Παραδέχτηκε, επίσης, ότι πούλησε ένα βρέφος δύο μηνών μιας εκ των θυμάτων σε ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο εντοπίστηκε.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του διαβολικού ζευγαριού όταν τρεις γυναίκες που γνώριζε εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς τους τελευταίους πέντε μήνες στο προάστιο όπου μένει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share