Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πουλήθηκε κορυφαίος ραδιοφωνικός σταθμός!

Σύμφωνα με ανακοίνωση!

2 Οκτωβρίου 2018 17:47
Πουλήθηκε κορυφαίος ραδιοφωνικός σταθμός!

Έναντι του ποσού των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ πωλήθηκε από τον Όμιλο ΣΚΑΪ ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία Fm στον όμιλο Frontstage.

Το ποσό αυτό καταγράφεται στον ετήσιο απολογισμό της εταιρείας Ειδήσεις Ντοτ Κομ για τη χρήση 2017.

O όμιλος Frontstage έχει ήδη 4 σταθμούς, τον Εν Λευκώ, τον HIT FM και τον RED.

Σε ανακοίνωσή του ο όμιλος επισημαίνει: Η FRONTSTAGE βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εξαγορά του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΜΕΛΩΔΙΑ FM 99.2 από τον Όμιλο ΣΚΑΪ.

Συμπληρώνοντας φέτος 26 χρόνια ζωής, ο ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2 θεωρείται ο κορυφαίος Ραδιοφωνικός Σταθμός της Αθήνας, για τους ακροατές που προτιμούν την καλή ελληνική μουσική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Κόβεται το μεγάλο πρόγραμμα - στοίχημα του καναλιού!

Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, ιδιοκτήτρια και CEO της εταιρείας, είναι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη και δηλώνει ότι «ανοίγουν οι πόρτες και για το ελληνικό ρεπερτόριο στο κτίριο του Αμαρουσίου».

Η FRONTSTAGE, όμιλος μουσικών ραδιοφωνικών media και παραγωγής event, περιλαμβάνει ήδη στο χαρτοφυλάκιό της τρεις από τους πιο επιτυχημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς ξένου ρεπερτορίου της χώρας: τον Red 96.3, τον HiT 88.9 και τον En Lefko 87.7.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για τον Γιώργο Παπαδάκη: Το πρόγραμμα που τον... "τελείωσε"!

Είναι γεγονός ότι οι τρεις σταθμοί παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά ακροαματικότητας και η απόκτηση του ΜΕΛΩΔΙΑ FM 99.2 θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, ισχυροποιώντας την παρουσία της FRONTSTAGE στον τομέα της ψυχαγωγίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share