Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου: "Τον δολοφόνησαν..."

"Ο Ζακ ήταν ένα φοβισμένο παιδί..."

30 Σεπτεμβρίου 2018 21:00
Συγκλονίζει ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου:

Ο τρόπος που έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος έχει συγκλονίσει τους πάντες με τον πατέρα του να κάνει αποκαλύψεις. «Ο Ζακ ήταν ένα φοβισμένο παιδί, που δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κανέναν», αναφέρει ο Ευθύμιος Κωστόπουλος μιλώντας για τον αδικοχαμένο γιο του στη Real News της Κυριακής.

Όπως αναφέρει ο ίδιος και η οικογένειά του δεν θα αφήσουν την υπόθεση, καθώς υποστηρίζει πως «πρόκειται για δολοφονία και δεν θα το αφήσουμε έτσι ως οικογένεια».

Ο Ζακ, λέει ο πατέρας του, ήταν «ένα ήσυχο παιδί, επικοινωνιακό, με χιούμορ. Ήταν αδικία που τον στηλίτευσαν έτσι μετά το περιστατικό. Το παιδί μου δεν είχε λόγο να ληστέψει. Άλλωστε, η αστυνομία βρήκε χρήματα στο σπίτι του και δεν ήταν λίγα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Πήγε στο γιατρό και ανακάλυψε ότι είχε μαχαίρι στο κεφάλι!

Ο Ευθύμιος Κωστόπουλος μιλά και για το περιστατικό που οδήγησε στο θάνατο του Ζακ. «Μπήκε μέσα στο κατάστημα άοπλος, χωρίς μάσκα, χωρίς γάντια. Ποιος ληστής μπαίνει για να ληστέψει έτσι; Ο κοσμηματοπώλης ήταν απέναντι σε ένα περίπτερο. Από ό,τι μου είπαν, το παιδί μπήκε στο κατάστημα κι εγκλωβίστηκε εκεί, χωρίς να διατρέχει κανείς κίνδυνο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέλιο μέχρι δακρύων! Η ανάρτηση του Σουλτάτου με τη Λασκαράκη που δεν πρέπει να χάσετε

Σύμφωνα με τον πατέρα του Ζακ Κωστόπουλος, ο 33χρονος άνδρας μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να αποφύγει έναν καβγά. «Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν το παιδί μου να είναι σε διπλανή καφετέρια, όταν ξέσπασε ένας καβγάς και έφυγε για να κρυφτεί. Εγκλωβίστηκε στο κοσμηματοπωλείο και, ακούγοντας το συναγερμό να χτυπά, πανικοβλήθηκε. Στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης να πετά μια πέτρα στη τζαμαρία, δεν ξέρω για ποιο λόγο, και ο Ζακ προσπάθησε να φύγει».

Ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου καταλήγει: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύω ότι θα κάνει καλά τη δουλειά της».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share