Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παρίστανε την έγκυο για να μην την αφήσει ο άνδρας της και μετά είπε ότι της... έκλεψαν το μωρό!

Την οδήγησε ο έρωτας στα άκρα!

27 Σεπτεμβρίου 2018 13:07
Παρίστανε την έγκυο για να μην την αφήσει ο άνδρας της και μετά είπε ότι της... έκλεψαν το μωρό!

Στα άκρα οδήγησε μια γυναίκα από την Κολομβία ο παθιασμένος έρωτας για τον άνδρα της, αφού όχι μόνο παρίστανε επί μήνες την έγκυο για να τον κρατήσει κοντά της, αλλά έφτασε στο σημείο να σκηνοθετήσει και την απαγωγή της.

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην πόλη Μπαρανκουίλα, στα βόρεια της χώρας.

Η 37χρονη Antonela Milena Padilla, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι ο γάμος της περνούσε κρίση, αποφάσισε να παραστήσει την έγκυο ώστε να μην την εγκαταλείψει ο σύζυγός της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη σφαλιάρα στον ΣΚΑΙ: Χτυπάνε το κεφάλι τους για το φετινό πρόγραμμα!

Οι πρώτοι μήνες ήταν σχετικά εύκολοι όσον αφορά το σχέδιο παραπλάνησης, όμως ενώ περνούσε ο καιρός οι δυσκολίες αυξάνονταν. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, η γυναίκα κατάφερνε να συνεχίσει την απάτη φορώντας ψεύτικη «κοιλιά» φτιαγμένη από κουρέλια και εκτυπώνοντας αποτελέσματα υπερήχων που έβρισκε στο διαδίκτυο.

Όσο κι αν φαίνεται εξωφρενικό, το κόλπο της γυναίκας έπιασε επί εννέα ολόκληρους μήνες, χωρίς ο άνδρας της να καταλάβει τίποτα. Όταν όμως άρχισε να πλησιάζει η «μέρα του τοκετού» η 37χρονη συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να σκαρφιστεί ένα νέο ψέμα για να δικαιολογήσει την απουσία μωρού!

Έτσι αποφάσισε να στήσει μια ολόκληρη πλεκτάνη, για να πείσει τον σύζυγό της ότι έπεσε θύμα απαγωγής και ότι οι άνδρες που την απήγαγαν της «ξερίζωσαν» το μωρό μέσα από τη μήτρα.

Η υποτιθέμενη «απαγωγή» έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, τη μέρα που η γυναίκα είχε πει στον σύζυγό της ότι θα πήγαινε στην κλινική για να γεννήσει με καισαρική το μωρό τους. Η γυναίκα κάλεσε το ίδιο απόγευμα τον άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στην εργασία του, λέγοντας ότι είχε ξυπνήσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μετά από νάρκωση, και ότι έμποροι οργάνων είχαν αρπάξει το μωρό τους.

Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα γύρισε σπίτι εμφανώς καταρρακωμένη. Οι συγγενείς και φίλοι που είχαν μάθει τα νέα, άρχισαν αμέσως να την πιέζουν να πάει στο νοσοκομείο. Η ίδια επέμενε οτι δεν υπάρχει λόγος αφού οι έμποροι οργάνων είχαν κάνει κανονική χειρουργική επέμβαση, ωστόσο ο άνδρας της δεν άκουγε κουβέντα και τελικά την πήγε «σηκωτή» στην κλινική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αθήνας!

Εκεί φυσικά, το προσωπικό του νοσοκομείου ακούγοντας τι είχε συμβεί κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Η εξέταση της γυναίκας αποκάλυψε λίγο αργότερα την απάτη, με τον άνδρα της και την οικογένειά του να μην μπορούν να πιστέψουν πόσο εύπιστοι είχαν φανεί όλους τους προηγούμενους μήνες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share