Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καταιγιστικές εξελίξεις με τη folli follie - Παραιτήθηκαν βασικοί σύμβουλοι

Σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία για την εταιρεία

26 Σεπτεμβρίου 2018 10:20
Καταιγιστικές εξελίξεις με τη folli follie - Παραιτήθηκαν βασικοί σύμβουλοι

"Θολό" παραμένει το τοπίο στην υπόθεση της Folli Follie με αποχώρηση στρατηγικών συμβούλων, σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία για την εταιρεία.

Οι πληροφορίες για αποχώρηση της Rothschild, βασικού χρηματοοικονομικού συμβούλου της εισηγμένης δημιουργούν αβεβαιότητα. Η συνεργασία της εταιρείας διήρκεσε μόλις τρεις μήνες και η αποχώρηση της οδηγεί σε άσχημες εξελίξεις καθώς είχε αναλάβει την αναζήτηση διεθνούς επενδυτή για την εταιρεία.

Και όλα αυτά εν μέσω έντονης φημολογίας περί παραιτήσεων μελών της διοίκησης της FF Group που ανήκουν στην οικογένεια Κουτσολιούτσου.

Οι παραιτήσεις φέρεται να υποβλήθηκαν στο χθεσινό πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie, που ακολούθησε της αποχώρησης του διεθνούς οίκου Rothschild από τη θέση του χρηματοοικονομικού συμβούλου του Folli Follie Group. Μαζί με τη Rothschild, παραιτήθηκαν ο νομικός σύμβουλος Allen & Overy και η δικηγορική εταιρεία Μπερνίτσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρεμιέρα για το "Beat Buzzer" και τον Γιώργο Μαυρίδη! Κλαίνε ή γελάνε στον ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση;

Πάντως τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθούν οι αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις της Folli- Follie, αφού ολοκληρωθούν οι έλεγχοι από τις εταιρείες που έχει προσλάβει.

Εάν και επικρατεί επιφυλακτικότητα στην αγορά, πηγές από την εταιρεία επιμένουν ότι το πόρισμα της Alvarez & Μarshall θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι η Ernst Young διενεργεί ειδικό έλεγχο στις οικονομικές καταστάσεις (ταμείο, εμπορικές απαιτήσεις, υποχρεώσεις), η Alvarez & Marsall διεξάγει την δικανική εγκληματολογική αξιολόγηση (Forensic Evaluation) στις οικονομικές καταστάσεις των ασιατικών θυγατρικών, ενώ μια ομάδα της Deloitte Touche έχει αναλάβει να εκτιμήσει περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ψυχικό: Σοκάρει η "ταυτότητα" του δολοφόνου του φαρμακοποιού!

Σημειώνεται ότι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο χρόνος λειτουργεί πιεστικά καθώς η εταιρεία πρέπει να συντάξει και υποβάλλει σχέδιο αναδιάρθρωσης στο πλαίσιο του αιτήματος που έχει υποβάλει για υπαγωγή σε καθεστώς εξυγίανσης.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share