Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ταϊλάνδη: Ζεύγος εκατομμυριούχων δολοφονήθηκε άγρια στη βίλα του!

Βρέθηκαν θαμμένοι σε δάσος

25 Σεπτεμβρίου 2018 18:33
Ταϊλάνδη: Ζεύγος εκατομμυριούχων δολοφονήθηκε άγρια στη βίλα του!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ταϊλάνδη η ανατριχιαστική δολοφονία ενός Βρετανού εκατομμυριούχου και της συζύγου του. Ο 64χρονος Άλαν Χογκ από το Εδιμβούργο και η 61χρονη Ταϊλανδή Νοντ Σαντάεν εξαφανίστηκαν την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν συναντήσουν φίλους στο Τσιάνγκ Μάι.

Κηλίδες αίματος βρέθηκαν στον νεροχύτη και τα αποδυτήρια της πισίνας του σπιτιού τους, με σημάδια ότι αυτές οι επιφάνειες είχαν σκουπιστεί. Ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκε στη Νοντ φόρτιζε ακόμη, όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι για τις έρευνες. Σήμερα το πρωί, η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη τριών ατόμων, οι οποίοι φέρονται να ομολόγησαν ότι σκότωσαν το ζευγάρι.

Μάλιστα είχαν λάβει 50.000 μπαχτ από τον αδελφό της γυναίκας, Γαρούτ Σατσακίτ, προκειμένου να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου και υποστήριξαν ότι ήταν εκείνος που ξεφορτώθηκε τα πτώματα. Ο αρχηγός της αστυνομίας που ηγείται της έρευνας ανέφερε: Συλλάβαμε τρεις άντρες που έχουν ομολογήσει.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, πρώτα πυροβόλησαν τον Χογκ μπροστά στο σπιτάκι με τις πάπιες και στη συνέχεια ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τη σύζυγό του με ένα σφυρί στο γκαράζ. Τα πτώματα του ζευγαριού βρέθηκαν θαμμένα σε λάκκο βάθους δύο μέτρων το ένα δίπλα στο άλλο, σε δάσος μακριά από το σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγωγή στην Κύπρο: Αυτός είναι ο άνδρας που αναζητείται για την αρπαγή των 11χρονων!

Οι Αρχές αποδίδουν το έγκλημα σε οικογενειακές διαφορές. «Ο κουνιάδος του εκατομμυριούχου είχε οικονομικά προβλήματα και ενδοικογενειακές έριδες», σημείωσε ο αρχηγός Σανπάτ Πραμπούντσα. «Ξέρουμε που έχουν θαφτεί. Νομίζω ότι θα καταφέρουμε να ανασύρουμε τα πτώματα σήμερα».

Ο Σατσακίτ συνελήφθη τη Δευτέρα, αφότου οι κάμερες των έδειξαν να μπαίνει στο σπίτι του ζευγαριού το πρωί της Πέμπτης και να φεύγει με το αυτοκίνητό τους. Αφέθηκε ελεύθερος και από τότε έχει εξαφανιστεί.

Ο Χογκ ήταν μηχανικός και επιχειρηματίας και είχε εγκατασταθεί στην Ταϊλάνδη αρκετά χρόνια νωρίτερα, χτίζοντας μία πολυτελή κατοικία για εκείνον και τη γυναίκα του στην επαρχία Φράε.

Αμέσως μόλις δηλώθηκε η εξαφάνιση του ζευγαριού, η κόρη και μοναδική κληρονόμος επέστρεψε εσπευσμένα στη χώρα από τη Μεγάλη Βρετανία, για να βοηθήσει στις έρευνες εντοπισμού των γοέων της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε για τι ποσό κλείνει το Mega!

Το 2017, ο Χογκ παραιτήθηκε από διευθυντής της εταιρείας Clayfull που είχε ιδρύσει το 1994 ενώ δύο ακόμα εταιρείες του είχαν πωληθεί πριν από περίπου μία δεκαετία.

«Το προσωπικό μας προσφέρει υποστήριξη στην οικογένεια του ζευγαριού από τη Βρετανία που σκοτώθηκε στην Ταϊλάνδη. Είμαστε σε επικοινωνία με τις τοπικές αρχές», ανέφερε το Φόρεϊν Όφις σε ανακοίνωσή του για την υπόθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share