Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απαγωγή στην Κύπρο: Εκεί βρέθηκαν τα δύο 11χρονα αγοράκια!

Τέλος στο θρίλερ!

25 Σεπτεμβρίου 2018 15:32
Απαγωγή στην Κύπρο: Εκεί βρέθηκαν τα δύο 11χρονα αγοράκια!

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών στην Κύπρο, καθώς πριν λίγο, ο Κύπριος υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τους γονείς ότι τα παιδιά βρέθηκαν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά βρέθηκαν κοντά στο δημοτικό σχολείο.

Επίσης, οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο απαγωγέας βρίσκεται πλέον στα χέρια των απαγωγέων. Ο απαγωγέας είναι Κύπριος και εντοπίστηκε σε πολυκατοικία της περιοχής μετά από πληροφορία που έδωσε πολίτης. Συνελήφθη και αναμένεται να ανακριθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός από τον Σάκη Αρναούτογλου: "Κυκλώνας θα χτυπήσει την Ελλάδα τις επόμενες ώρες!"

Η απαγωγή έγινε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρες στη Λάρνακα όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, υποδυόμενος τον δάσκαλο, απευθύνθηκε σε μια ομάδα παιδιών και τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρουν δήθεν κάποια βιβλία,. Από την ομάδα των παιδιών προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τα δύο μόνο και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Τα δύο παιδιά που κατάγονται από την Ελλάδα και οι γονείς τους (πατέρας του Σταματάκη και μητέρα του Ντόγκλη) εργάζονται μαζί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ως ιατρός και νοσηλεύτρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Αντώνης Ρέμος!

Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τα συγχαρητήριά του στις αρμόδιες αρχές για την «τιτάνια επιχείρηση» αλλά και στους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων έδωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Πηγή: protothema,gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share