Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στο "πόδι" όλη η Κύπρος για τα 11χρονα αγοράκια: Μπλόκα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους! (video)

Συναγερμός στην Μεγαλόνησο!

25 Σεπτεμβρίου 2018 12:32
Στο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης των δυο ανήλικων αγοριών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων της Λάρνακας.

Η Αστυνομία και όλες οι αρχές είναι επί ποδός για τον εντοπισμό των δυο αγοριών. Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ Έλενα Λουκά που βρίσκεται από την πρώτη ώρα στο σημείο, η Αστυνομία έχει στήσει μπλόκα στην πόλη της Λάρνακας για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MH370: Συγκλονιστική αναπαράσταση του National Geographic! Έτσι έπεσε το αεροσκάφος της Malaysia Airlines! (video)

Η Αστυνομία έχει ήδη δώσει περιγραφή του μεσήλικα καθώς και του αυτοκινήτου του. Στο κέντρο συντονισμού της Λάρνακας έχει σπεύσει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης αλλά και ο Αρχηγός Αστυνομίας μαζί με τον Υπαρχηγό Αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει το ΣΙΓΜΑ δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο γίνεται στόχος αφού και στο παρελθόν υπήρχαν πληροφορίες για παραβατικότητα και γι΄ αυτό τον λόγο λαμβάνονταν αυξημένα μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγωγή στην Κύπρο: Έκκληση της Αστυνομίας για τα 11χρονα αγοράκια! Τι αυτοκίνητο αναζητά; (video)

Κληθείς να σχολιάσει την πληροφόρηση αυτή στο Μεσημέρι και Κάτι ο Δήμαρχος Λάρνακας, ανέφερε ότι δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει την πληροφόρηση αυτή σημειώνοντας παράλληλα ότι σε αρκετά σχολεία παρατηρείται παραβατικότητα.

Πηγή: Sigmalive

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share