Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σήμερα απολογείται ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας! - Παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του 33χρονου!

Συγκέντρωση για τον Ζακ Κωστόπουλο στην Ευελπίδων

25 Σεπτεμβρίου 2018 07:27
Σήμερα απολογείται ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας! - Παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του 33χρονου!

Με ανοιχτό ακόμη το θέμα της ιατροδικαστικής έρευνας σχετικά με τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, περνάει σήμερα το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στη Γλάδστωνος, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 33χρονος άνδρας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως συγγενείς και φίλοι του Ζακ Κωστόπουλου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου θα απολογηθεί ο 73χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου;

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αποκάλυψε το protothema. gr ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου και ακόμη ένα άτομο εμφανίζονται να χτυπούν τον 33χρονο, την ώρα που ήταν πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος.

Σε βάρος του 73χρονου, οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Πρόκειται για βαριές κατηγορίες τις οποίες ο κατηγορούμενος θα κληθεί να αντικρούσει σήμερα ενώπιων των ανακριτικών αρχών.

«Τρέχουν τον πατέρα μου αδίκως» ανέφερε ο γιος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, σημειώνοντας πως ο 73χρονος πατέρας του δεν έχει ένστικτο του δολοφόνου. «Έπραξε το σωστότερο, κάλεσε την αστυνομία», είπε ενώ όσον αφορά στα χτυπήματα που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος τη στιγμή που προσπαθούσε να βγει από το κοσμηματοπωλείο, μίλησε για προσπάθεια από τον πατέρα του «να τον απωθήσει να βγει από το μαγαζί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο

Χθες, εν τω μεταξύ οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογρηάς και Σουλτάνα Μαριανού από το δημόσιο και ο Σ. Τσαντίρης που ορίσθηκε από την οικογένεια του θύματος, που πραγματοποίησαν την νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του 33χρονου άνδρα ανακοίνωσαν πως «η αιτία θανάτου του είναι απροσδιόριστη». Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι ιατροδικαστές το θύμα αν και έφερε κακώσεις αυτές δεν δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο.

Πλέον, οι απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν και στην ταυτοποίηση του δεύτερου ατόμου, ηλικίας 55 ετών, που έχει καταγραφεί σε βίντεο να χτυπά τον 33χρονο, ενώ εκείνος προσπαθεί να βγει από το κοσμηματοπωλείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για καταστηματάρχη στην περιοχή της Ομόνοιας, ο οποίος φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι χτύπησε τον Κωστόπουλο, προκειμένου «να προστατεύσει τον εαυτό του, την περιουσία του και τον κοσμηματοπώλη».

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share