Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο γιος του κοσμηματοπώλη ξεσπά: «Ο πατέρας μου δεν είναι δολοφόνος» (video)

Είπε πως ο πατέρας του είναι 73 ετών και καρκινοπαθής!

24 Σεπτεμβρίου 2018 15:30
Ο γιος του κοσμηματοπώλη ξεσπά: «Ο πατέρας μου δεν είναι δολοφόνος» (video)

Τον πατέρα του, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για τα όσα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, υπερασπίστηκε ο γιος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ανέφερε πως ο πατέρας του είχε αφήσει για λίγο το μαγαζί για να πάει να αγοράσει εφημερίδα και όταν γύρισε, είδε κόσμο μαζεμένο απ’ έξω. «Του είπαν «μην μπεις, κρατάει μαχαίρι».

Σύμφωνα με τον γιο του κοσμηματοπώλη, ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν τραυματισμένος ενώ ήταν μέσα στο μαγαζί. «Είχε κοπεί ήδη μέσα στο μαγαζί γιατί υπάρχουν αίματα, πολλά αίματα, κάτω, μέσα στο χώρο του μαγαζιού και στους πάγκους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανσέληνος στον Κριό: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Υποστήριξε πως όταν ο 33χρονος προσπάθησε να βγει από το μαγαζί κρατούσε μαχαίρι. "Υπάρχουν μάρτυρες που τον έχουν δει να κρατάει το μαχαίρι. Και το μαχαίρι το έχει η ασφάλεια με τα αποτυπώματά του πάνω. Είναι δεδομένο ότι είχε μαχαίρι πάνω του», είπε χαρακτηριστικά.

"Βγήκε κι έπεσε αιμόφυρτος από τα γυαλιά που είχε κοπεί, βρήκε δυνάμεις, σηκώθηκε έπιασε ένα μεγάλο γυαλί, απ' ό,τι μου έχουν πει και έτρεξε προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι κάποια στιγμή τον σταμάτησαν, δεν ξέρω πώς. Μία τέτοια κατάληξη είναι από μόνη της τραγική και θλιβερή. Ένας άνθρωπος πέθανε", πρόσθεσε.

"Τώρα αν κάποιοι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα να θεωρήσουν έναν άνθρωπο οικογενειάρχη, που δεν είχε ποτέ μπλεξίματα με τον νόμο, να τον λένε δολοφόνο, δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο άνθρωπος αυτός παλεύει μια ζωή να τα φέρει βόλτα και να ζήσει την οικογένειά του. Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει; Δεν θα πω αν έχει κάνει κακό ή λάθος, εγώ μιλάω για το χαρακτηρισμό του δολοφόνου. Το ότι έχει γίνει ντόρος επειδή είναι αυτός; Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Για μένα είναι σημαντικό ότι πέθανε ένας άνθρωπος και τρέχουν τον πατέρα μου αδίκως", συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη! "Ο ένας είναι ο..."

Επίσης, είπε ότι ο πατέρας του είναι 73 ετών και καρκινοπαθής και δεν έχει μέσα του το ένστικτο του δολοφόνου, ενώ επισήμανε ότι πριν από λίγους μήνες, ληστές έκαναν ριφιφί στο κατάστημά τους και το άδειασαν. «Μέσα σε 7 μήνες ήρθε στην ίδια κατάσταση. Έπραξε το σωστότερο, κάλεσε την αστυνομία. Δεν είναι ικανός να κάνει κακό σε άνθρωπο. Προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος».


Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

enikos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share