Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για «καθαρή δολοφονία» μιλά η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου!

ΕΔΕ για τους αστυνομικούς!

24 Σεπτεμβρίου 2018 12:35
Για «καθαρή δολοφονία» μιλά η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου!

Ένορκη διοικητική εξέταση ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψη του Ζακ Κωστόπουλου, διέταξε το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο έχει καταγραφεί το περιστατικό, ο 33χρονος Ζακ, βαριά τραυματισμένος από τα γυαλιά και τις κλωτσιές, πέφτει αιμόφυρτος σε τραπέζι καταστήματος και στη συνέχεια στο έδαφος.

Εκεί επεμβαίνουν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι καταφέρουν στον τραυματία χτυπήματα με κλομπ και στη συνέχεια του περνούν χειροπέδες.

Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου του 33χρονου αναμένει η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα θα ανακοινωθεί σήμερα, Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bake off Greece: Κλαίνε ή γελάνε στον Alpha με την τηλεθέαση της πρεμιέρας;

Για «καθαρή δολοφονία» μιλά η δικηγόρος της οικογένειας

Η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννα Παπαρρούσου μίλησε στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση. «Έχουμε ένα τόσο καθαρό οπτικό υλικό που είμαστε όλοι σε θέση να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Ένας άνθρωπος παγιδευμένος στο κατάστημα που εμποδίστηκε να βγει με την υπερβολική χρήση βίας που οδήγησε στον θάνατό του. Αν αυτή η χρήση βίας ήταν σύμμετρη προς το περιστατικό, αυτό είναι προς χρήση όλων σας. Κατά τη γνώμη μου έχουμε να κάνουμε με μια καθαρή δολοφονία. Οι κατηγορίες που αποδόθηκαν δεν ήταν ορθές. Έχουμε να κάνουμε με τετελεσμένη ανθρωποκτονία», είπε. «Όλα αυτά δείχνουν πως μιλάμε για απόπειρα κλοπής και όχι ληστεία, δηλαδή ένα ελαφρύτατο πλημμέλημα που δεν δικαιολογεί τη βία», πρόσθεσε.

Οι αρχές εξετάζουν δύο βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αλλά και άλλα οπτικά υλικά από τις κάμερες ασφαλείας των παρακείμενων καταστημάτων, προκειμένου να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου;

Ακόμη, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο τη στιγμή της επίθεσης έχει δώσει κατάθεση στην ασφάλεια. Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο άνδρας, οι δύο τους ήταν για καφέ και ο 33χρονος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να το ληστέψει, αλλά να προφυλαχτεί καθώς στην καφετέρια που βρίσκεται στον πεζόδρομο ξέσπασε έντονος καβγάς μεταξύ τρίτων ατόμων χωρίς εκείνος να εμπλακεί. Το σενάριο αυτό που μένει να αποδειχτεί αποκάλυψε πρώτος με ανάρτησή του στο facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος γράφοντας «Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί «ο επίδοξος ληστής» για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά(sic) που θα ντρέπεται που υπάρχει».




 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share