Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φωτιά στο Μάτι: Απίστευτο και όμως αληθινό! Του ζητούσαν πληρεξούσιο από την αδερφή του που ήταν σε καταστολή!

Και όμως συνέβη!

20 Σεπτεμβρίου 2018 20:31
Φωτιά στο Μάτι: Απίστευτο και όμως αληθινό!  Του ζητούσαν πληρεξούσιο από την αδερφή του που ήταν σε καταστολή!

Το τέρας της γραφειοκρατίας...

Σοβαρές καταγγελίες κάνει ο αδερφός της 99ης νεκρής από τις φονικές πυρκαγιές που έκαψαν τα πάντα στο Μάτι Αττικής!

Στη μήνυση που κατέθεσε αναφέρει πως η 26χρονη αδερφή του ήταν σε καταστολή και του ζητούσαν πληρεξούσιο!

Την ώρα της καταστροφής επικρατούσε χάος και εκείνος είχε να αντιμετωπίσει τον Γολγοθά της γραφειοκρατίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύγχρονο παλάτι: Η εντυπωσιακή βίλα ολυμπιακών διαστάσεων της 33χρονης δικηγόρου στην Εκάλη που δολοφονήθηκε!

Ο 29χρονος Ιωάννης Χαρδαλούπας, εκτός από την αδερφή του, "έχασε" και την 56χρονη μητέρα του την ημέρα της μεγάλης τραγωδίας.

Στη μύνηση του περιγράφει τα όσα έγιναν το βράδυ που προσπαθούσε να μεταφέρει τις δυο γυναίκες βαριά τραυματισμένες στο νοσοκομείο με εγκαύματα και δυνατούς πόνους. "Φύγαμε με κατεύθυνση το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης. Οι εκεί αστυνομικοί μου είπαν να πάω στο Μάτι, παρά το γεγονός ότι τους έδειξα τις καμένες μητέρα και αδερφή μου! Αποφάσισα να πάω στην Αθήνα, και το έκανα τρέχοντας με 150 χιλιόμετρα την ώρα και πήγαινα και στο αντίθετο ρεύμα, για να σωθούν η μητέρα και η αδερφή μου".

Αφού έφτασε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο τους ενημέρωσαν πως δεν υπήρχε τμήμα εγκαυμάτων και έπρεπε να μεταφερθούν στον Ευαγγελισμό. Ο Γολγοθάς όμως συνεχίστηκε...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κηφισιά: Είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν την δικηγόρο και το 2011 στο Γαλάτσι! Ο Αρχινονός Γιώργος Αυτιάς και οι 15 σφαίρες!

Αφού η αδερφή του βρέθηκε στην εντατική σε καταστολή, εκείνος ήθελε να τη μεταφέρει στο εξωτερικό ώστε να έχει καλύτερη περίθαλψη όμως του ζητήθηκε πληρεξούσιο από την αδερφή του!

Δείτε το απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή; Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share