Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μητέρα-μποξέρ έκανε μαύρη στο ξύλο την 11χρονη φίλη της κόρης της (Photo)

Φριχτή εμπειρία έζησε!

20 Σεπτεμβρίου 2018 16:58
Μητέρα-μποξέρ έκανε μαύρη στο ξύλο την 11χρονη φίλη της κόρης της (Photo)

Φριχτή εμπειρία έζησε ένα 11χρονο κορίτσι στα χέρια της μποξέρ μητέρας μιας φίλης της που την έκανε κυριολεκτικά μαύρη στο ξύλο αλλά ο Βρετανός δικαστής την άφησε να ξεφύγει μόνο με πρόστιμο περίπου 150 ευρώ, δικαστικά έξοδα, κοινωνική εργασία και δέκα μέρες σε κλινική αποκατάστασης.

Η Κέισα δύο χρόνια μετά δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, ενώ φοβάται ακόμη και να περπατήσει μέχρι το σχολείο της. Η μητέρα της έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το πρόσωπο της κόρης της μετά τον ξυλοδαρμό για να επισημάνει την αδικία της Δικαιοσύνης. Το κορίτσι απέμεινε με σπασμένη μύτη, πρησμένο πρόσωπο, μελανιασμένο μάτι, εκδορές και μώλωπες σε κεφάλι, ώμους και πλάτη, όπου δέχθηκε ακόμη και κλωτσιές από την μποξέρμε το προσωνύμιο "μυστική δολοφόνος".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τον σκότωσα γιατί..." - Ομολογία σοκ από τον δολοφόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου!

Το περιστατικό συνέβη τον Μάρτιο του 2017 όταν τα δύο κορίτσια έπαιζαν μαζί σε γκρουπ και σιγά σιγά σταμάτησαν να κάνουν παρέα. Η μητέρα του άλλου κοριτσιού πήγε να ζητήσει τα ρέστα γιατί μάλωσε με την κόρη της και κυριολεκτικά την έσπασε στο ξύλο.

Όπως είπε η μαμά του θύματος," ήταν πολλά κορίτσια μαζί έξω και η κόρη της μποξέρ είχε μαλώσει με τον φίλο της. Η κόρη μου πήγε και του μίλησε και του είπε ότι όλα θα πάνε καλά και τότε η άλλη είπε ότι "θα το πω στη μαμά μου". Η Κέισα μου τηλεφώνησε πανικόβλητη λέγοντας ότι έρχεται η μαμά της φίλης μου να με πιάσει. Τη διαβεβαίωσα, "ποια μαμά θα κάνει κάτι άσχημο σε ένα παιδί;". Τα υπόλοιπα κορίτσια προχώρησαν στο μαγαζί και η μποξέρ βγήκε από ένα αυτοκίνητο και όρμησε στην κόρη μου".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου!

Το κορίτσι έπεσε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο ενώ περαστικοί έτρεξαν να τη ζώσουν και τη βοηθήσουν.

Η μποξέρ είπε ότι η Τίφανι -μητέρα του θύματος- δεν έδωσε σαφή στοιχεία. "Καταδικάστηκα για επίθεση που μπορεί να σημαίνει ότι απλώς ακούμπησα ένα δάχτυλο πάνω σε κάποιον. Δεν έδειρα την κόρη της. Οι πληροφορίες είναι λανθασμένες" τόνισε και ανέφερε ότι εξαιτίας της καταδίκης της έχασε τη δουλειά της.

Πηγή: Daily Mail

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share