Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία δίχως τέλος: Μητέρα πέθανε λίγες ώρες μετά τον φρικτό θάνατο σε τροχαίο της 18χρονης κόρη της!

Ασύλληπτα τραγική ιστορία!

20 Σεπτεμβρίου 2018 11:05
Τραγωδία δίχως τέλος: Μητέρα πέθανε λίγες ώρες μετά τον φρικτό θάνατο σε τροχαίο της 18χρονης κόρη της!

Μια τραγική ιστορία κάνει το γύρω των Βρετανικών ΜΜΕ έχοντας συγκινήσει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.

Η μητέρα δεν άντεξε το χαμό της κόρης της και ώρες μετά «έσβησε» πηγαίνοντας να συναντήσει στους ουρανούς το αγγελούδι της.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής 14/9 όταν η 18χρονη Casey, μαζί με μια φίλη της ενεπλάκησαν σε ένα φρικτό δυστύχημα που είχε ως απολογισμό να χάσουν οι δύο νεαρές τη ζωή τους.

Η Casey «έσβησε» ακαριαία στη σκηνή του δυστυχήματος και η 27χρονη Lucy στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς ότι η κόρη τους ήταν κλινικά νεκρή. Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τις δύο οικογένειες με τη μητέρα της 18χρονης Casey, Νatalie Hood να γράφει ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρουσίαση προγράμματος ΣΚΑΙ: Απίστευτο παρασκήνιο με Τανιμανίδη, Τατιάνα, Μπακοδήμου, Σταμάτη και Σπυροπούλου!

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Η Casey ήταν πραγματικά μοναδική και κάθομαι εδώ αρνούμενη να αποδεχτώ ότι δεν θα την ξαναδώ» προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Απλά θέλω το κοριτσάκι μου πίσω» Λίγες ώρες αργότερα η χαροκαμένη μάνα εντοπίστηκε νεκρή, ολοκληρώνοντας μια ασύλληπτη τραγωδία που έμελλε να ξεκληρίσει μια οικογένεια, αφήνοντας ορφανή την δίδυμη αδερφή της Casey με γείτονες να κάνουν ηλέκτρονικό έρανο για να μαζευτούν λεφτά για τις κηδείες των δύο γυναικών συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ώρες το μισό ποσό από τις 3.000 λίρες που απαιτούνται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κηφισιά: Είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν την δικηγόρο και το 2011 στο Γαλάτσι! Ο Αρχινονός Γιώργος Αυτιάς και οι 15 σφαίρες!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share