Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ: Καρχαρίας σκότωσε σέρφερ μπροστά στους λουόμενους! (video)

Σε παραλία της Μασαχουσέτης

16 Σεπτεμβρίου 2018 16:36
Σοκ: Καρχαρίας σκότωσε σέρφερ μπροστά στους λουόμενους! (video)

Ο 26χρονος Arthur Medici έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία στην παραλία Newcomb Hollow του Cape Cod, ενώ έκανε σερφ (boogie board συγκεκριμένα) μαζί με τον αδερφό της συντρόφου του.

Ο νεαρός άνδρας έπεσε από τη σανίδα του σερφ και δέχθηκε επίθεση από τον καρχαρία. Σύμφωνα με το WCVB ο βραζιλιάνικης καταγωγής Medici πήγε στις ΗΠΑ πριν από δύο χρόνια για να σπουδάσει.

Το περιστατικό που συνέβη χθες είναι η πρώτη θανάσιμη επίθεση από καρχαρία που έχει σημειωθεί στην περιοχή εδώ και 80 χρόνια.

Ο Medici έφερε ένα μεγάλο τραύμα στο πόδι. Οι λουόμενοι προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία ωστόσο μέχρι να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες, ήταν αργά. Η παραλία εκκενώθηκε αμέσως μετά την επίθεση.

Ο Joe Booth, ψαράς που βρισκόταν στην ακτή την ώρα της επίθεσης, δήλωσε πως οι λουόμενοι είχαν δει τον καρχαρία. "Φώναζα στην παραλία καρχαρίας, καρχαρίας! Ήταν σαν να ήμασταν στην ταινία "Τα σαγόνια του καρχαρία" δήλωσε στο Associated Press ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον γάμο Ρέμου - Μπόσνιακ: Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Υβόννης!

Στην εν λόγω παραλία πάντως υπάρχουν αρκετές προειδοποιήσεις για την ύπαρξη καρχαριών. Στις 15 Αυγούστου ένας 61χρονος δέχθηκε επίθεση από καρχαρία στην κοντινή παραλία Truro, αλλά επέζησε. Τα νερά του Wellfleet της Μασαχουσέτης "φιλοξενούν" λευκούς καρχαρίες καθώς στον κόλπο αυτό βρίσκουν τροφή.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης η παραλία ήταν γεμάτη από σερφερς και λουόμενους, αλλά δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες καθώς οι εποχιακοί που εργάζονταν εκεί, σταμάτησαν στα τέλη του Αυγούστου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share