Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Συναγερμός στην ανατολική ακτή για τον τυφώνα Florence!

Η προειδοποίηση του Τραμπ!

11 Σεπτεμβρίου 2018 12:37
ΗΠΑ: Συναγερμός στην ανατολική ακτή για τον τυφώνα Florence!

Προειδοποίηση απηύθυνε ο Τραμπ στους συμπολίτες του ενόψει της επέλασης του τυφώνα "Florence" στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος καλεί τους συμπολίτες του μέσω του Twitter να προετοιμαστούν καταλλήλως για να αντιμετωπίσουν μία από τις χειρότερες καταιγίδες στην Ανατολική Ακτή εδώ και πολλά χρόνια.

"Προβλέπεται ότι ο τυφώνας Florence θα ενισχυθεί ακόμη και ότι έως την Πέμπτη θα έχει γίνει ένας μεγάλος τυφώνας εξαιρετικά επικίνδυνος", αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία καλώντας τις αμερικανικές νοτιοανατολικές πολιτείες και τις κεντρικές των παράκτιων περιοχών του Ατλαντικού να παρακολουθούν την πορεία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη σοκ για την δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ψυχικό: Τι ασυνήθιστο έκανε και το γνώριζε ο δράστης;

"Αν και είναι πολύ νωρίς να γνωρίζουμε την ακριβή πορεία του τυφώνα "Florence", οι περισσότερες μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για εν δυνάμει σοβαρές συνέπειες για τη Βιρτζίνια, υπό τη μορφή κυμάτων καταιγίδας,καταστροφικών πλημμυρών στη ξηρά, σφοδρών ανέμων και πιθανόν διακοπής της ηλεκτροδότησης σε μεγάλη κλίμακα", προειδοποίησε ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Ραλφ Νόρθαμ.

Όμως, περισσότερο και από τους σφοδρούς ανέμους, οι τοπικές αρχές φοβούνται τις πλημμύρες που μπορεί να προκαλέσουν κατολισθήσεις.

"Να θυμάστε, ποτέ να μην οδηγείτε σε πλημμυρισμένους δρόμους", προειδοποίησε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share