Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατροπή βόμβα στον θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή! Δεν πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο αλλά...

Είδηση σοκ!

6 Σεπτεμβρίου 2018 11:33
Ανατροπή βόμβα στον θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή! Δεν πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο αλλά...

Η Τζέσυ Παπουτσή άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 62 ετών βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και μετά από επέμβαση που υπεβλήθη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρή πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός; Το "αντίο" του Ψινάκη και το δημόσιο κράξιμο!

Ο ηθοποιός, Παύλος Κοντογιαννίδης, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αιτία θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού, η οποία ήταν κουμπάρα και νονά της κόρης του.

Ελάχιστοι γνώριζαν ότι νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα τον τελευταίο καιρό. Είχε επαφή με το περιβάλλον ή βρισκόταν σε καταστολή;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2 - διαρροή: Ποιον κορυφαίο τραγουδιστή "χρυσώνουν" για να μπει στο παιχνίδι αλλά...

«Είχε επαφή, είχε συνέλθει. Πήγε κι έκανε μια επέμβαση στον εγκέφαλο, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Ο Γιάννης μου είχε πει ότι έκανε την επέμβαση, συνήλθε και περίμεναν να βγει από την εντατική. Τη δεύτερη μέρα μου είπε ότι είναι εντάξει, κουνούσε τα χέρια και τα πόδια της, μπορούσε να μιλήσει και να συνεννοηθεί. Τους είχαν πει ότι μόλις βγει από την εντατική σε δυο μέρες θα φύγουν από το νοσοκομείο και θα πάνε στο σπίτι. Το θέμα είναι ότι εκεί μέσα είναι ο παράδεισος των μικροβίων, κόλλησε μικρόβιο και έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού την τέταρτη μέρα. Ο οργανισμός της ήταν εξασθενημένος και η λοίμωξη την αποτελείωσε, αυτά μου είπε ο Γιάννης»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share