Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα γκάφα Τραμπ - Δεν μπορούσε να βάλει ανοιχτή ακρόαση στο τηλέφωνό του! (Video)

Κι όμως ναι!

30 Αυγούστου 2018 09:58
Νέα γκάφα Τραμπ - Δεν μπορούσε να βάλει ανοιχτή ακρόαση στο τηλέφωνό του! (Video)

Για ακόμη μία φορά, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης από όλο τον κόσμο, για τους λάθος λόγους.

Αυτή τη φορά, ο Πλανητάρχης κατάφερε να γίνει παγκόσμιο viral, καθώς οι αποτυχημένες προσπάθειές του βάλει το τηλέφωνο του οβάλ γραφείου σε ανοιχτή ακρόαση, κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον Πρόεδρο του Μεξικό, Ενρίκε Πένια Νιέτο, δεν πέρασαν απαρατήρητες και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο σοκ από το εσωτερικό του φλεγόμενου πλοίου "Ελευθέριος Βενιζέλος"!

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε να δυσκολεύεται αρκετά με την τηλεφωνική συσκευή στο γραφείο του, ενώ τελικά ζήτησε την βοήθεια ενός συνεργάτη του για να μην τινάξει στον αέρα την «φιέστα» που είχε στήσει στον Λευκό Οίκο, καθώς η συνομιλία του με τον Μεξικανό πρόεδρο αφορούσε το επιστέγασμα της διμερούς συμφωνίας εμπορίου μεταξύ των δύο χωρών, ενώ καλυπτόταν ζωντανά από δεκάδες ρεπόρτερ και καμεραμέν, που είχαν προσκληθεί επί τούτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα τα νέα για Μητρετώδη-Κούκλατζη!

Τελικά, η ανοιχτή ακρόαση μπήκε, με τους δύο άντρες να συνομιλούν για μερικά λεπτά, ωστόσο η ανικανότητα του Τραμπ να κάνει ακόμα και την πιο απλή κίνηση σχολιάστηκε με σκωπτικό τρόπο από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, που βρίσκονται σε «πόλεμο» με το Αμερικανό πρόεδρο.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share