Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαρκελώνη: Τρομοκρατικό χτύπημα η επίθεση με μαχαίρι, νεκρός ο δράστης!

Αλγερινός αυτός που επιτέθηκε στους αστυνομικούς

20 Αυγούστου 2018 15:33
Βαρκελώνη: Τρομοκρατικό χτύπημα η επίθεση με μαχαίρι, νεκρός ο δράστης!

Ως τρομοκρατική αντιμετωπίζει η ισπανική αστυνομία την επίθεση που πραγματοποίησε σήμερα ένας Αλγερινός που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι σε τμήμα της Κουρνεγιά ντε Γιουμπρεγάτ, πόλη που βρίσκεται κοντά στη Βαρκελώνη, στη βορειοανατολική Ισπανία, ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία διευκρίνισε ότι τον επιτιθέμενο σκότωσε μια αστυνομικός, η οποία βρισκοταν σε νόμιμη αυτοάμυνα.

«Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι εισέβαλε το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της Κουρνεγιά για να επιτεθεί στους αστυνομικούς, ο επιτιθέμενος σκοτώθηκε», ανακοίνωσε η περιφερειακή αστυνομία της Καταλονίας στον λογαριασμό της στο Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νατάσα Βαρελά: Τι είναι η διάτρηση στομάχου από την οποία πέθανε η νεαρή δημοσιογράφος;

«Η αστυνομία την αντιμετωπίζει ως τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε ο αστυνομικός Ραφέλ Κόμες της περιφερειακής καταλανικής αστυνομίας.

«Η αστυνομικός έκανε χρήση του όπλου της για να σώσει τη ζωή της», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πηγές της αντιτρομοκρατικής αστυνομίας, ο άνδρας αυτός, ένας 29χρονος Αλγερινός πολίτης που διαμένει στην κοινότητα της Κουρνεγιά, εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα φωνάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ” προτού σκοτωθεί μέσα στον προθάλαμό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (20-27/08) από την Άντα Λεούση!

Η επίθεση αυτή έγινε λίγο πριν από τις 06:00 τοπική ώρα (07:00 ώρα Ελλάδος), σύμφωνα με την αστυνομία.

Κάποιοι αστυνομικοί πήγαν στη συνέχεια στο σπίτι του δράστη της επίθεσης αυτής, η οποία έγινε λίγο μετά την πρώτη επέτειο από τις τζιχαντιστικές επιθέσεις που προκάλεσαν τον θάνατο 16 ανθρώπων στις 17 και 18 Αυγούστου του 2017 στην Καταλωνία.




 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share