Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: Γνωστή ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό 17χρονου αγοριού!

Σάλος στην showbiz!

20 Αυγούστου 2018 09:13
Σοκ: Γνωστή ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό 17χρονου αγοριού!

Η τελευταία σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν και πρωτοστάτης του κινήματος Me Too, Άζια Αρτζέντο, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ενός νεαρού αγοριού.

Η 42χρονη Αρτζέντο κατηγορείται πως βίασε τον Τζίμι Μπένετ, όταν αυτός ήταν 17 ετών, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια το 2013.

Η 42χρονη ηθοποιός σύμφωνα με τις περιγραφές του, του σέρβιρε αλκοόλ και στη συνέχεια τον φίλησε και τον έριξε στο κρεβάτι όπου του έκανε στοματικό σεξ, προτού ανέβει επάνω του και τον κακοποιήσε σεξουαλικά.

Ο Μπένετ, που έπαιξε τον γιο της Αρτζέντο σε μια ταινία όταν ο ίδιος ήταν 7 ετών, υπέβαλε μήνυση τον Νοέμβριο του 2017, έναν μήνα αφότου η ηθοποιός κατήγγειλε δημόσια τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος για τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά! - Πέθανε ξαφνικά μετά από 10ήμερη αδιαθεσία!

Τα μηνυτήρια έγγραφα, που δημοσίευσαν οι New York Times, αποκαλύπτουν πως η γνωστή ηθοποιός, εξαγόρασε τη σιωπή του έναντι 380.000 δολαρίων.


Στην αρχική του μήνυση ο Μπένετ, ζητούσε αποζημίωση 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικού άγχους, απώλειας εισοδήματος και επίθεσης. Μάλιστα, οι δικηγόροι του υποστήριξαν πως η σεξουαλική επίθεση ήταν τόσο τραυματική που επηρέασε την καριέρα του ως ηθοποιός.

Ο νεαρός, που σήμερα είναι 22 ετών έπαιξε τον γιο της Αρτζέντο στην ταινία « The Heart Is Deceitful Above All Things» το 2004, όταν ήταν μόλις 7 ετών.

Οι δυο τους είχαν αρκετές συναντήσεις τα επόμενα χρόνια και συχνά αναφέρονταν μεταξύ τους ως μητέρα και γιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μία από αυτές τις συναντήσεις, στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton στην Marina del Rey στην Καλιφόρνια, φέρεται να συνέβη η επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (20-27/08) από την Άντα Λεούση!

Σύμφωνα με την μήνυση, η Αρτζέντο ζήτησε από τον συγγενή του Μπένετ να φύγει ώστε να μείνουν μόνοι τους. Τότε φέρεται να του έδωσε αλκοόλ και άρχισε να τον φιλά. Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι τον έσπρωξε στο κρεβάτι, του έβγαλε το παντελόνι και του έκανε στοματικό σεξ. Στη συνέχεια ανέβηκε επάνω του και έκαναν σεξ.

Στη μηνυτήρια αναφορά υπήρχαν και τρεις φωτογραφίες που τράβηξε ο Μπένετ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους που δείχνει αυτόν και την Αρτζέντο γυμνούς στο κρεβάτι, αν και μόνο σε μία από αυτές φαίνονται τα πρόσωπά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα της Βασιλικής Πετρίδου για την Νατάσα Βαρελά που ραγίζει καρδιές «Κοριτσάκι μου μέσα σε τόσο λίγο ήρθαμε τόσο κοντά, γελάσαμε...»

Οι όροι της συμφωνίας, στους οποίους περιλαμβανόταν χρονοδιάγραμμα πληρωμών, οριστικοποιήθηκαν τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν στην διάθεσή τους οι New York Times.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η δικηγόρος της Αρτζέντο Κάρι Γκόλντμπεργκ περιέγραψε το συγκεκριμένο ποσόν ως «βοήθεια προς τον κ. Μπένετ».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share