Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νατάσα Βαρελά: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 30χρονης δημοσιογράφου!

Από τι πέθανε η άτυχη δημοσιογράφος;

19 Αυγούστου 2018 16:00
Νατάσα Βαρελά: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 30χρονης δημοσιογράφου!

Η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα 19 Αυγούστου, σκορπίζοντας την θλίψη στον κόσμο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η χαρισματική παρουσία της θα λείψει αναμφισβήτητα από τον χώρο της τηλεόρασης και ο δημοσιογραφικός κόσμος δεν θα είναι πια ο ίδιος...

Η ζωή της Νατάσας και η αγάπη της για την δημοσιογραφία

Η Νατάσα Βαρέλη σπούδασε Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά το πάθος για την δημοσιογραφία ήταν αυτό που κυρίευσε.

Την μάθαμε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού Extra, ενώ το Epsilon αποτέλεσε την τελευταία της τηλεοπτική στέγη, καθώς είχε αναλάβει να εκφωνεί τις ειδήσεις του σταθμού.

Ο ξαφνικός χαμός στα 30 της χρόνια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά!

Η είδηση του θανάτου της άτυχης δημοσιογράφου κοινοποιήθηκε από τον συνάδελφο της Γιάννη Παπαγιάννη, ο οποιός γνωστοποίησε τον χαμό της Νατάσας με μια ανάρτηση στο Facebook. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή του Epsilon "Παιδιά από σπίτι" για το τι συνέβη ακριβώς.

Όπως αναφέρθηκε, η Νατάσα Βαρελά πέθανε από διάτρηση στομάχου. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε απότομα πυρετό στις 3 τα ξημερώματα της ίδιας μέρας. «Ήταν 3 το πρωί όταν εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι. Δύο ώρες αργότερα κατέληξε», ανέφερε ο Γιάννης Παπαγιάννης αφήνοντας συγκλονισμένο το πάνελ και τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Η Νατάσα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό καθώς απουσίαζε και από το δελτίο ειδήσεων, τα οποία όμως δεν φαίνονταν να είναι ανησυχητικά, και για τον λόγο αυτό ο χαμός της ήταν τόσο απροσδόκητος.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Η σπαρακτικές αναρτήσεις από συναδέλφους της

Ο Γιάννης Παπαγιάννης πρώτος από όλους εξέφρασε την θλίψη του για τον άδικο χαμό της 30χρονης Νατάσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος πρώην παίκτης του Survivor ανάβει φωτιές για την σχέση Παπαργυρόπουλου - Σαλταφερίδου;

O ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης βαθύτατα συγκλονισμένος από τον θάνατο της Νατάσας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση - αφιέρωση για να "αποχαιρετήσει" την δημοσιογράφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη 20 - 26 Αυγούστου 2018!

Και ο Δημήτρης Καμμένος εξέφρασε τη θλίψη του για τον χαμό της άτυχης δημοσιογράφου.

Η Βάσια Ελευθερίου που εργάζεται στο Extra Channel, ανέβασε ένα συγκινητικό post για την συνάδελφο και φίλη της.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share