Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νατάσα Βαρελά: Η μάχιμη δημοσιογράφος που πέθανε ξαφνικά στα 30 της!

Ποια ήταν Νατάσα Βαρελά;

19 Αυγούστου 2018 12:30
Νατάσα Βαρελά: Η μάχιμη δημοσιογράφος που πέθανε ξαφνικά στα 30 της!

Η είδηση του θανάτου της Νατάσας Βαρελά έσκασε σαν "βόμβα" στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης...

Η άτυχη δημοσιογράφος έφυγε σήμερα 19 Αυγούστου από τη ζωή στα 30 της χρόνια σκορπίζοντας την θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο...

Ποια είναι όμως η Νατάσα Βαρελά που μας άφησε τόσο νωρίς;

Η Νατάσα γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1988 και ζούσε στην Αθήνα.

Οι σπουδές της έγιναν στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου φοίτησε στο τμήμα Οικονομικών, αλλά εν τέλει την κέρδισε ο χώρος της δημοσιογραφίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά!

Όταν την έιχαν ρωτήσει ποιο είναι το όνειρο της στην τηλεόραση εκείνη απάντησε : "Αυτή τη στιγμή τα πράγματα στον χώρο των media είναι πολύ δύσκολα, οπότε αναγκαστικά κάποια παλιότερα όνειρα έχουν εξαφανιστεί.

Θα ήταν ιδανικό να δουλεύουμε όλοι αρμονικά σε αυτόν τον χώρο και με συνθήκες ανθρώπινες, ώστε να υπάρχει ένας σωστός ανταγωνισμός για να βελτιώνουμε την εικόνα και την απόδοσή μας.", κάτι που δείχνει το μεγαλείο της δημοσιογραφικής της φύσης και του χαρακτήρα της.

Η ίδια έχει περάσει από ποικίλλα δελτία ειδήσεων, με πιο αξιοσημείωτα τις δουλειές της στο κανάλι Extra, και την τελευταία της παρουσία στο κανάλι Epsilon.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη 20 - 26 Αυγούστου 2018!

Όσο για τα χόμπι της είχε πει: "Λατρεύω τις βόλτες με φίλους. Μου αρέσει πολύ το διάβασμα, γιατί με χαλαρώνει. Τρελαίνομαι για ταξίδια, αν και τώρα, ελλείψει χρημάτων, δεν είναι εύκολο να φεύγεις συχνά."

Το κανάλι του Epsilon δηλώνει συγκλονισμένος και ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης εξομολογήθηκε στην εκπομπή "Παίδια από σπίτι", πως η Νατάσα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό καθώς απουσίαζε και από το δελτίο ειδήσεων, τα οποία όμως δεν φαίνονται να είναι ανησυχητικά.

Η ίδια σήμερα το πρωί εμφάνισε έντονο πυρετό και πόνους στο στομάχι, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Η μόνη διάγνωση που έγινε είναι η διάγνωση του θανάτου της.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Ένα αστέρι της δημοσιογραφίας χάθηκε νωρίς, αλλά η μνήμη του θα μείνει για πάντα ζωντανή...

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share