Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτιά στο Μάτι: Μήνυση κατά Σκουρλέτη-Τόσκα από χήρα που έχασε σύζυγο και παιδιά!

Συμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της οι ευθύνες είναι εγκληματικές

17 Αυγούστου 2018 13:35
Φωτιά στο Μάτι: Μήνυση κατά Σκουρλέτη-Τόσκα από χήρα που έχασε σύζυγο και παιδιά!

Για αδιάσειστα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, κάνει λόγο σε μήνυση που κατέθεσε κατά παντός υπευθύνου αλλά και σε βάρος των Πάνου Σκουρλέτη και Νίκου Τόσκα η χήρα Φύτρου, η οποία έχασε στη φονική πυρκαγιά της 23ης Απριλίου τον σύζυγο και τα δυο της παιδιά.

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, Βασίλη Καπερνάρο, οι ευθύνες είναι εγκληματικές και τα στοιχεία αδιάσειστα για το ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονιας από πρόθεση ή με ενδεχόμενο δόλο.

Σύμφωνα με τον κ. Καπερνάρο η μήνυση της οικογένειας θα ανοίξει τον δρόμο για τη διερεύνηση ευθυνών πολιτικών προσώπων από τη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινεί η διερμηνέας των Ελλήνων στρατιωτικών για τη στιγμή της απελευθέρωσης: «Όταν μας το είπαν, αγκαλιαστήκαμε» (video)

«Καταθέσαμε μια μήνυση με στοιχεία που αποδεικνύουν την υπευθυνότητα και τη συνυπευθυνότητα όλων των μηνυομένων από εμάς μεταξύ των οποίων είναι και ο υπουργός Σκουρλέτης και ο πρώην υπουργός Τόσκας. Ως εκ τούτου, μιλήσαμε και με τον προϊστάμενο, τη Δευτέρα αμελλητί σύμφωνα με το Σύνταγμα η υπόθεση πάει στη Βουλή» είπε ο κ. Καπερνάρος στους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση της μήνυσης προσθέτοντας ότι «έχουμε συγκεντρώσει πάρα πολλά στοιχεία ότι όλοι αυτοί είναι συνυπεύθυνοι και συνυπαίτιοι».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share