Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φιλοπάππου: Τι κατέθεσε η φίλη του άτυχου 25χρονου που βρέθηκε νεκρός στα βράχια!

Τι συνέβη τελικά;

16 Αυγούστου 2018 15:40
Φιλοπάππου: Τι κατέθεσε η φίλη του άτυχου 25χρονου που βρέθηκε νεκρός στα βράχια!

Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες της πτώσης που στοίχισε τη ζωή του 25χρονου στου Φιλοπάππου, αν δηλαδή τον έσπρωξαν οι ληστές που επιτέθηκαν στον ίδιο και την 23χρονη φίλη του από τη Πορτογαλία, ή γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και η κατάθεση της κοπέλας, η οποία έχει πάθει σοκ, στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει και την διερεύνηση της υπόθεσης. Ωστόσο η κατάθεση της 23χρονης δεν ήταν διαφωτιστική για τις συνθήκες της πτώσης, καθώς, όπως είπε, δεν είδε τι ακριβώς συνέβη.

Στην κατάθεσή της η νεαρή από την Πορτογαλία περιγράφει ότι λίγο πριν τις 23.00 χτες το βράδυ καθόταν με τον 25χρονο στα βραχάκια του Φιλοπάππου από την πλευρά του Κουκακίου, όταν εμφανίστηκαν τρεις άγνωστοι και με την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν χρήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιλοπάππου: Μυστήριο με τον θάνατο του 25χρονου! Τον λήστεψαν, αντέδρασε και έπεσε από τα βράχια

Σύμφωνα με την κατάθεση, οι δύο από τους δράστες ακινητοποίησαν τον 25χρονο, ενώ ο τρίτος άρπαξε την τσάντα της κοπέλας και άρχισε να την ψάχνει, αφαιρώντας χρήματα που είχε μέσα, το κινητό της τηλέφωνο και κάποια προσωπικά έγγραφα.

Η κοπέλα, όπως λέει, κοίταζε τον ληστή με την τσάντα της και δεν πρόσεχε τι γινόταν δίπλα, όπου ξαφνικά άκουσε μια φωνή και γυρίζοντας είδε τον φίλο της να πέφτει από τα βράχια. Ο νεαρός έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων και λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρός.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ η 23χρονη έντρομη ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την νεκροτομή, από την πρώτη εξέταση του πτώματος, δεν βρίσκει τραύμα από μαχαίρι και ο θάνατος φαίνεται ότι προήλθε από ένα χτύπημα στο κεφάλι, που αποδίδεται στην πτώση. Ωστόσο τα τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη για τον 36χρονο Γιώργο που δεν θα χαμογελάσει ποτέ ξανά!

Η κοπέλα επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν μπορούσε να δώσει αξιόπιστα στοιχεία για την εθνικότητα των δραστών.

Της επιδείχθηκαν πάντως οκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι προσήχθησαν από την περιοχή αμέσως μετά το συμβάν αλλά δεν αναγνώρισε κάποιον, γι' αυτό κρατούνται για διοικητική απέλαση, επειδή δεν είχαν έγγραφα για την νόμιμη παραμονή στη χώρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share