Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι Τούρκοι ακούνε τον Ερντογάν και σπάνε τα iPhone τους! (video)

Βγάζουν το άχτι τους για τον Τραμπ!

16 Αυγούστου 2018 12:36
Οι Τούρκοι ακούνε τον Ερντογάν και σπάνε τα iPhone τους! (video)

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ουσία ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα μποϊκοτάρει το iPhone ως αντίποινα για τον διπλασιασμό των δασμών στον τουρκικό χάλυβα από τον Ντόναλντ Τραμπ και οι Τούρκοι πιστοί στον πρόεδρό τους άρχισαν με περίσσειο καμάρι να κάνουν τα... αντίποινα πραγματικότητα.

Βίντεο που αναρτήθηκαν τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν πολίτες να καταστρέφουν με χαρά τα iPhone τους, με βαριοπούλες, σφυριά, αλλά και σφαίρες.

Αυτά τα βίντεο, όπως είναι φυσικό έχουν και... παραλήπτες, καθώς τα αφιερώνουν στους λογαριασμούς @realDonaldTrump @AppleSupport @CocaCola ενώ άλλοι βάζουν hashtag USA.

Η γενικευμένη αυτή οργή κατά του Τραμπ και των ΗΠΑ έχει εκφραστεί με ποικίλους τρόπους από τους Τούρκους. Αξίζει να σημειωθεί η χθεσινή προσευχή ενός ιμάμη για να καταστραφεί το αμερικανικό νόμισμα, ενώ πριν από μερικές μέρες πλήθος κόσμου σε διάφορες πόλεις της χώρας έσκιζαν τα «κακά δολάρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΡΤ: «Βόμβα» από το κανάλι! Ο γνωστός δημοσιογράφος που θα κάνει τις περιγραφές στη Superleague!

Άλλοι πάλι στο πλαίσιο του μποϊκοτάζ των αμερικανικών προϊόντων έχυσαν την coca cola τους μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας!


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share