Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Το θεϊκό σημάδι στο σπίτι της Τιτίκας Σαριγκούλη που παραδόθηκε στις φλόγες! (photo)

Θα πάθετε πλάκα!

15 Αυγούστου 2018 18:35
Απίστευτο! Το θεϊκό σημάδι στο σπίτι της Τιτίκας Σαριγκούλη που παραδόθηκε στις φλόγες! (photo)

Θεϊκό σημάδια στο σπίτι της Τιτίτκας Σαριγκούλη στο Μάτι Αττικής... Το σπίτι της ηθοποιού κάηκε ολοσχερώς όμως εκεί, ανάμεσα στα αποκαΐδια, στον τόπο όπου πριν από τη μανιασμένη φωτιά ήταν ένας επίγειος παράδεισος, στέκει σαν φάντασμα το εξοχικό σπίτι της ηθοποιού.

Κανείς δεν έβγαλε στο φως της δημοσιότητας την περιπέτειά της, κανείς δεν είχε αντιληφθεί ότι ανάμεσα στα σπίτια που παραδόθηκαν στο "τέρας" της φωτιάς ήταν κι εκείνο της γνωστής ηθοποιού με τη μεγάλη καριέρα στο θέατρο και στην ελληνική τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος σε πανηγύρι στη Λαμία: Πατέρας γνωστού τραγουδιστή ξεψύχησε την ώρα που τον παρακολουθούσε ως θεατής!

Σε ένα από τα παράθυρα του σπιτιού που κάηκε ολοσχερώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, όπως και δεκάδες άλλα εκεί γύρω, έχει σχηματιστεί ένας σταυρός! Το σημάδι του Θεού μοιάζει σαν αχτίδα αισιοδοξίας, φαντάζει σαν ένας καλός οιωνός για το μέλλον όχι μόνο για τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και για όλη την πληγείσα περιοχή, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Σαν να δείχνει σε όλους οτι εδώ θα υπάρξει ξανά ζωή. Ότι εδώ όλα θα αναγεννηθούν από τις στάχτες τους.

Και να φανταστείτε ότι αυτό το σημάδι εμφανίστηκε στο σπίτι μιας γυναίκας που, ως παλιά κομμουνίστρια (στα 16 της έστειλε δώρο στον Στάλιν για τη γιορτή των 50 χρόνων του), αντιμετωπίζει με δυσπιστία φαινόμενα που σχετίζονται με τη θρησκεία και την πίστη!

Κι όμως αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες άλλα περιστατικά στην περιοχή, όπως εικονοστάσια που δεν τα άγγιξε η φωτιά και ιερές εικόνες μέσα σε σπίτια, που έμειναν ανέγγιχτες από τη μανία της πυρκαγιάς.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share