Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιάννης Παπαμιχαήλ: "Διάβασα με προσοχή..." - Η δημόσια οργισμένη απάντηση του για τα όσα είπε η Άννα Φόνσου

Τι έγραψε;

15 Αυγούστου 2018 16:36
Γιάννης Παπαμιχαήλ:

Ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη, Γιάννης Παπαμιχαήλ έδωσε τη δημόσια απάντηση του για τα όσα είπε η

Έξαλλος συνεχίζει να είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την Άννα Φόνσου και τα όσα ακούγονται γι'αυτόν τις τελευταίες μέρες.

Ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη επανήλθε με νέο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook...

"Διάβασα με προσοχή τα σχόλια σας, τα περισσότερα τα λαμβάνω σοβαρά υπόψιν , ευχαριστώ για την υποστήριξη , νοιώθω σαν να σας ξέρω όλους και όλες προσωπικά. Είμαι ένας απλός άνθρωπος, ΔΕΝ επιδιώκω τη δημοσιότητα , ΔΕΝ ασχολούμαι με το τι κάνει ο καθένας, και σέβομαι τον κάθε συμπολίτη μου. Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω με αυτό το θέμα, εύχομαι κάλο Δεκαπενταύγουστο να έχουμε. Καλό βράδυ να έχετε." έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος σε πανηγύρι στη Λαμία: Πατέρας γνωστού τραγουδιστή ξεψύχησε την ώρα που τον παρακολουθούσε ως θεατής!

Ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη έχει γίνει έξαλλος μετά τις πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της Άννας Φόνσου ότι του είχε προτείνει να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού. "Τον Γιάννη πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι, είναι γεγονός. Εγώ του έχω προτείνει να έρθει να μείνει και εδώ. Μην ξεχνάς ότι το παιδί αυτό έχει μεγαλώσει σαν βασιλιάς. Να μην έχει ανέσεις, τον πειράζει...", ανέφερε στην εκπομπή του Epsilon "Παιδιά από το σπίτι" και οι δηλώσεις της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ανησυχία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα οι δυο στρατιωτικοί! Το παρασκήνιο που οδήγησε στην απελευθέρωση τους (Photos)

Γνωστοί και άγνωστοι "βομβάρδισαν" τον Γιάννη Παπαμιχαήλ με μηνύματα, τηλέφωνα κλπ με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρει δημόσια θέση! Μετά το πρώτο ξέσπασμα στο οποίο έκανε λόγο για μηνύσεις ήρθε και η δεύτερη δημόσια τοποθέτηση του μέσα από την οποία ευχαρίστησε και αυτούς που πραγματικά είναι δίπλα του!

Δείτε την ανάρτηση του:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share