Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ερήμωσε η Αθήνα! Άδειοι οι δρόμοι ανήμερα της Παναγίας (photos)

Έχουν φύγει όλοι...

15 Αυγούστου 2018 14:13
Ερήμωσε η Αθήνα! Άδειοι οι δρόμοι ανήμερα της Παναγίας (photos)

Έρημη πόλη θυμίζει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, 15 Αυγούστου, η Αθήνα. Ο υδράργυρος είναι στα ύψη και το «κλεινόν άστυ» δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την θορυβώδη μεγαλούπολη που γνωρίζουμε.

Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι άδειες, η κίνηση των οχημάτων σχεδόν ανύπαρκτη. Όσοι λίγοι έμειναν «πίσω» σίγουρα επέλεξαν τη χαλάρωση και τη δροσιά των κλιματιστικών. Σταδίου, Πανεπιστημίου, Κηφισίας, Βασιλίσσης Σοφίας και Αλεξάνδρας σε ρυθμούς… δεκαπενταύγουστου. Παρά τις δυσκολίες, τα «μπάνια του λαού» είναι σε πλήρη εξέλιξη, μην ξεχνιόμαστε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος σε πανηγύρι στη Λαμία: Πατέρας γνωστού τραγουδιστή ξεψύχησε την ώρα που τον παρακολουθούσε ως θεατής!

Ανάλογη εικόνα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ελάχιστος ο κόσμος στις στάσεις των λεωφορείων ενώ εξίσου… αυγουστιάστικη είναι η εικόνα και στο μετρό με τους λίγους «γενναίους» να περιμένουν καρτερικά να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η περιττή βαβούρα από εξατμίσεις και κορναρίσματα έχει αντικατασταθεί από απόλυτη ηρεμία και ησυχία. Για λίγο. Όσοι δεν πήγατε (ακόμα) διακοπές και έχετε ξεμείνει στην Αθήνα, απολαύστε το όσο μπορείτε. Πάντα υπάρχει θετική όψη των πραγμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα θύματα της τραγωδίας στη Γένοβα (photos)


Πηγή: altsantiri.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share