Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρήνος σε πανηγύρι στη Λαμία: Πατέρας γνωστού τραγουδιστή ξεψύχησε την ώρα που τον παρακολουθούσε ως θεατής!

Τραγωδία!

15 Αυγούστου 2018 09:36
Θρήνος σε πανηγύρι στη Λαμία: Πατέρας γνωστού τραγουδιστή ξεψύχησε την ώρα που τον παρακολουθούσε ως θεατής!

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για γνωστό Λαμιώτη τραγουδιστή - Την ώρα που βρισκόταν στο πάλκο έπαθε ανακοπή ο πατέρας του.

Το τραγικό συμβάν έγινε τα ξημερώματα στο Φραντζή Λαμίας, στην πλατεία του χωριού, που κάθε χρόνο τον Δεκαπενταύγουστο έχει διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι.

Λίγο μετά τη 1:00΄ τα ξημερώματα, κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στο πανηγύρι, με τον γνωστό τραγουδιστή του δημοτικού τραγουδιού Τάκη Τσατσαράγκο να είναι στο πάλκο, ο πατέρας του Ηλίας που ήταν μεταξύ των θαμώνων, υπέστη ανακοπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυγό: Η βάση για την πιο σωστή δίαιτα! Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα οι δυο στρατιωτικοί! Το παρασκήνιο που οδήγησε στην απελευθέρωση τους (Photos)

Ο 66χρονος πατέρας του τραγουδιστή ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν ενώ κλήθηκε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τόσο οι παρευρισκόμενοι που γνώριζαν από πρώτες βοήθειες, όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Απαρηγόρητος ο γιος του που δεν μπορούσε να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη η διασκέδαση και η χαρά έγινε θρήνος και βαρύ πένθος.

Πηγή: lamiareport.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share