Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Άνδρας σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να σταματήσει να του ζητά χρήματα η γυναίκα του!

Συνέβη κι αυτό!

10 Αυγούστου 2018 07:46
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Άνδρας σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να σταματήσει να του ζητά χρήματα η γυναίκα του!

«Δραστικά» μέτρα πήρε ο 27χρονος Ντάνι Γκονζάλεζ από την Ονδούρα προκειμένου η γυναίκα του να σταματήσει να του ζητά χρήματα.

Όπως δήλωσε ο 27χρονος που ζει στις ΗΠΑ ενώ η σύζυγός του στην Ονδούρα, ««κάθε εβδομάδα με έπαιρνε τηλέφωνο απλά για να μου ζητήσει χρήματα. Κάθε Σάββατο γινόταν το τηλεφώνημα. Τις υπόλοιπες ημέρες ούτε τηλεφώνημα. Ούτε φωτογραφία, ούτε τίποτα. Το μόνο που μου ζητούσε επιπλέον ήταν να της στείλω κινητά τηλέφωνα».

Σύμφωνα με τον ίδιο της είχε στείλει ήδη έξι συσκευές κινητών τηλεφώνων με τη σύζυγό του κάθε φορά να του λέει ότι της τα έκλεψαν.

Έτσι ο Γκονζάλεζ αποφάσισε να σκηνοθετήσει το θάνατό του και να στείλει φωτογραφίες στη σύζυγό του από ένα υποτιθέμενο νεκροτομείο. Στις φωτογραφίες φαινόταν ο ίδιος με βαμβάκια στη μύτη ενώ υποτίθεται ότι ήταν σκεπασμένος με ένα λευκό σεντόνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 10 Αυγούστου;


Αυτό που δεν υπολόγιζε ο 27χρονος ήταν ότι η είδηση του «θανάτου» του θα έπαιρνε δημοσιότητα με αποτέλεσμα να ενημερωθούν τόσο οι ηλικιωμένοι γονείς του που ζουν σε χωριό στην Ονδούρα όσο και άλλοι συγγενείς και φίλοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 10 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Οι πιο παρατηρητικοί είδαν ότι το σεντόνι στη φωτογραφία κάθε άλλο παρά νεκροτομείου ήταν ενώ σε κάποια καρέ ο Γκονζάλεζ φαινόταν να χαμογελάει.

Όπως είπαν ορισμένοι συγγενείς του 27χρονου για το σχέδιό του, «ο Ντάνι είναι αχάριστος».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share