Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλυσίδα fast food του εξωτερικού άνοιξε κατάστημα στην Ελλάδα!

Τα Burger Kings είναι εδώ

8 Αυγούστου 2018 15:13
Αλυσίδα fast food του εξωτερικού άνοιξε κατάστημα στην Ελλάδα!

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Burger King άνοιξε στο αεροδρόμιο της Ρόδου και τη Δευτέρα (6/8) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια.

Σε λειτουργία βρίσκεται το πρώτο κατάστημα Burger King στην Ελλάδα. Τα πραγματοποιήθηκαν στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου. Οι εκπρόσωποι της SSP Eastern Europe & Middle East που έφερε την αλυσίδα στη χώρα μας δεν απέκλεισαν την περαιτέρω επέκταση και σε άλλα ελληνικά αεροδρόμιο.

«Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιούμε τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου Burger King στην Ελλάδα, που, σε συνεργασία με τη Fraport Greece, ανοίγει τις πύλες του στο διεθνές αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου. Παράλληλα, συζητούμε με τη Fraport Greece την πιθανότητα για περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητας των Βurger Κing και σε άλλα αεροδρόμια της Ελλάδος», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SSP Eastern Europe & Middle East, Γιώργος Αντωνίου κατά την διάρκεια των εγκαινίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στη Νέα Μάκρη: Ξέσπασε φωτιά στην Αγία Μαρίνα!

Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Fraport Greece με την SSP ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τα Starbucks στο αεροδρόμιο της Ρόδου, καθώς και το φημισμένο Uppercrust στα αεροδρόμια της Κέρκυρας και της Ζακύνθου.

Πηγή: insider.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share