Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το συγκινητικό αντίο της ΕΡΤ στη Ρίκα Βαγιάνη και το απίστευτο αφιέρωμα! (video)

Το αντίο της ΕΡΤ στην δημοσιογράφο!

7 Αυγούστου 2018 16:08
Το συγκινητικό αντίο της ΕΡΤ στη Ρίκα Βαγιάνη και το απίστευτο αφιέρωμα! (video)

Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη της Ρίκας Βαγιάννη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, παρουσιάζει τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Λένα Αρώνη, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της παιδικού βιβλίου.


Στο συγκεκριμένο απόσπασμα της εκπομπής, παραγωγής 2015, η Λένα Αρώνη φιλοξενεί τη Ρίκα Βαγιάννη, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της παραμυθιού, που έχει τον τίτλο «Είναι πολύ βαρετό να βαριέσαι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίκα Βαγιάνη: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο και το διπλό χτύπημα! (video)

Όπως έγραφε η ίδια:

«Έχει απολυθεί γύρω στις τέσσερις φορές, συνήθως επειδή καθυστερεί να παραδώσει υλικό, ή καθυστερεί να έρθει, ή επειδή χάνει την ψυχραιμία της και στριγγλίζει γαλλικά (εξαιρετικά), απειλεί στα αγγλικά (πλούσια) ενώ καταριέται στα ελληνικά (μαινάδα). Όλες οι κατάρες της πιάνουν".

Ο στίχος «Δεύτερη Ζωή δεν έχει» αποτελούσε την κύρια ιδεολογική βάση για όλες της τις απόψεις και για τις περισσότερες πράξεις της.

Με το σύζυγό της είχαν ζήσει στην Αυστραλία από την οποία όταν επέστρεψε μας χάρισε αυτό το χιουμοριστικό κείμενο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Άκη Σακελλαρίου!

«Και τι δεν θα έδινα να κέρδιζα στο λαχείο τρία…εισιτήρια για Πέρθ! Τώρα ξέρω ότι δεν θα ήθελα να μείνω για όλη μου τη ζωή, αλλά ένα ακόμα εξαμηνάκι (άντε τρίμηνο) ευχαρίστως το χτυπούσα. Για να ξαναδώ τους ανθρώπους που λάτρεψα, για να πιω μπέρμπον με κόκα κόλα στου Γιάννη, στο Peter’s by the Sea, να χαζέψω με τους «τέσσερις Γεωργούς», να κουτσομπολέψω με την Ελένη, να φύγει ο νους μου τη νύχτα της εθνικής γιορτής μέσα στα πυροτεχνήματα, να παίξω μπουνιές με κάνα καγκουρό, να καπνίσω στη ζούλα στο πίσω μέρος μιας ελληνικής ταβέρνας, να οδηγήσω στο οινοποιείο του Τομ στο Μάργκαρετ Ρίβερ Φθινόπωρο (τώρα, δηλαδή) να φωτογραφίσω τις μωβ τζακαράντες την Άνοιξη (Οκτώβριο μεριά) και το σούρουπο, να βάζω Τσαπανίδου στο Ιντερνετ (είναι η ώρα της εκεί) και να καταπίνω ένα σφηνάκι τεκίλα φαμιλιάλ καθώς βλέπω τον ήλιο να πέφτει κόκκινος κι ολοστρόγγυλος…πίσω από την απεραντοσύνη του Ινδικού- μια απεραντοσύνη τόσο ασύλληπτη για το νου του ανθρώπου, που κάνει τα πάντα να φαίνονται δυνατά-ή αδύνατα».

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share