Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος: Πέθανε ο Στάθης Ρούσινος!

Έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή!

7 Αυγούστου 2018 11:20
Θρήνος: Πέθανε ο Στάθης Ρούσινος!

Ένας νέος άνθρωπος, το χαμογελαστό παιδί της Θεσσαλονίκης, ο Στάθης Ρούσινος, ιδιοκτήτης του πολυχώρου Εύξεινον, δεν είναι πια μαζί μας και ταξιδεύει στους Ουρανούς, στη γειτονιά των Αγγέλων.

Ο Στάθης, που άνοιξε το μαγαζί του Εύξεινον, στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, στην οδό Παπάφη, σε όλους τους Πόντιους και Μικρασιάτες καλλιτέχνες, να κάνουν τις δικές τους βραδιές, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Με αναρτήσεις τους στο fb καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του, εκφράζουν τη θλίψη τους και δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι το χαμογελαστό παιδί, ο δικός τους Στάθης, έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Η ζωή έδειξε το πιο τραγικό της πρόσωπο, για τον 44χρονο Στάθη Ρούσινο, αφού το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Αυγούστου 2018, ως συνοδηγός σε μοτοσυκλέτα, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην οδό Τσιμισκή 136, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ένα αυτοκίνητο φέρεται να έκλεισε το δρόμο της μοτοσυκλέτας η οποία προσέκρουσε σε στύλο πινακίδας σήμανσης.

Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου ο αγαπητός Στάθης Ρούσινος, διασωληνώθηκε από τους γιατρούς, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε και στη 1.30 το πρωί του Σαββάτου 4 Αυγούστου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή, μέσα στα χέρια των γιατρών.

Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου Στάθη Ρούσινου έγινε την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018, στις 17.45, από τον Ιερό Ναό στα Κοιμητήρια Αναστάσιος του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας είναι τραυματίας και αναρρώνει.

Πηγή: efxinospontos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share