Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: "Serial Killer" των social media! Ισχυρίζεται πως δολοφόνησε 6 κοπέλες που γνώρισε στο Tinder!

Συνελήφθη κρατώντας αιχμάλωτη!

2 Αυγούστου 2018 09:07
Φρίκη:

O 27χρονος Danueal Drayton χρησιμοποιούσε το Tinder για να προσελκύει υποψήφια θύματα, ενώ δρούσε από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λος Άντζελες.


Την περασμένη βδομάδα συνελήφθη από τις Αρχές ως ύποπτος για τη δολοφονία της 29χρονης νοσοκόμας Samantha Stewart στη Νέα Υόρκη, το πτώμα της οποίας ανακαλύφθηκε στο σπίτι της από τον πατέρα της, την επομένη του ραντεβού της με τον 27χρονο.

O φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες όπου κρατούσε αιχμάλωτη μια γυναίκα την οποία επίσης γνώρισε στο Tinder και είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μάτι: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων!

Μέσα από την ανάκριση ο 27χρονος που αυτοπροσδιορίζεται ως "serial killer" ομολόγησε τον βιασμό ακόμη μιας γυναίκας στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τις Αρχές είχε γνωρίσει όλα τα θύματά του μέσω Tinder, με την εταιρία να ανακοινώνει ότι συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Drayton ισχυρίστηκε πως έχει δολοφονήσει συνολικά έξι γυναίκες, με τις Αρχές όμως να μην μπορούν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία μιας και η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης ανέφερε από τη δική του μεριά πως η πρώην σύντροφός του είχε καταθέσει πρόσφατα αγωγή εναντίον του για απόπειρα στραγγαλισμού.

Στη δίκη του ο Drayton αναμένεται να επικαλεστεί σχιζοφρένεια, ωστόσο δεν έχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας. Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη μέσα από τη φυλακή στη Daily News κατά την οποία ομολόγησε εκ νέου τη δολοφονία της Stewart.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (02/08) από την Άντα Λεούση!

Όπως είπε, τη στραγγάλισε μετά από ραντεβού τους σε πιτσαρία. "Μου άρεσε, δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Οι φωνές μες στο κεφάλι μου όμως μου είπαν πως πρέπει να τη σκοτώσω. Έτσι και έκανα", είπε στη Daily News μιλώντας από το σωφρονιστικό ίδρυμα Twin Towers του Λος Άντζελες όπου κρατείται. Συμπλήρωσε δε πως ήθελε να τον συλλάβουν "για να μην πάθει κακό κανείς άλλος".

Ο Drayton είπε στην Daily News ότι θυμάται να στραγγαλίζει και την πρώην σύντροφό του Zynea Barney κατά τη διάρκεια καυγά τους. Την Barney την είχε γνωρίσει μέσα από το dating app Plenty of Fish, ενώ η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share