Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Αντίπαρο: Συνέλαβαν τον γιο που δολοφόνησε με κατσαβίδι τον πατέρα του!

Ο πατροκτόνος κατάφερε να μείνει ασύλληπτος για ένα δεκαήμερο!

1 Αυγούστου 2018 15:59
Έγκλημα στην Αντίπαρο: Συνέλαβαν τον γιο που δολοφόνησε με κατσαβίδι τον πατέρα του!

Λίγο πριν διαφύγει στο εξωτερικό πρόλαβαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» οι αστυνομικοί τον πατροκτόνο της Αντιπάρου, ο οποίος κατάφερνε να παραμένει ασύλληπτος επί ένα δεκαήμερο.

Ο γιος του 65χρονου Derek Arber συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πρωτοδικών Σύρου.

Ο ελληνικής υπηκοότητας και βρετανικής καταγωγής ξενοδόχος, είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της 21ης Ιουλίου μέσα στο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων που διατηρούσε στον Άγιο Γεώργιο Αντιπάρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη!

Όπως διαπιστώθηκε, έφερε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο στη πλάτη και κακώσεις από στραγγαλισμό. Από την πρώτη στιγμή, οι υποψίες είχαν πέσει στο γιο του, ο οποίος είχε εξαφανιστεί.

Κι αυτό, γιατί υπήρχαν μαρτυρίες ότι λίγες ώρες πριν από την δολοφονία, πατέρας και γιος είχαν καυγαδίσει άγρια στο εστιατόριο στο οποίο δείπνησαν, ενώ ο διαπληκτισμός του συνεχίστηκε και στο συγκρότημα των ενοικιαζομένων δωματίων όπου κατοικούσαν και οι ίδιοι.

Με αυτά τα στοιχεία, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία στον γιο του θύματος και εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία: Οι φωτογραφίες της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη με τον Ηλία Ψινάκη πριν την πυρκαγιά στο Μάτι!

Όμως, είχε προλάβει να διαφύγει από το νησί και την ίδια ημέρα αναχώρησε για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του «Ελ. Βενιζέλος», καθώς δεν είχε εκδοθεί ακόμη ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Το βράδυ της Τρίτης επέστρεψε στην Ελλάδα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ήδη, ο πατροκτόνος μεταφέρθηκε στην Ερμούπολη και οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share