Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η τελευταία αντίδραση του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη λίγο πριν «χαθεί» για πάντα στην πυρκαγιά στο Μάτι!

Τι έκανε ο άτυχος νεαρός;

1 Αυγούστου 2018 09:40
Η τελευταία αντίδραση του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη λίγο πριν «χαθεί» για πάντα στην πυρκαγιά στο Μάτι!

Τι έκανε ο άτυχος νεαρός;

Ο Παναγιώτης Χαμηλοθώρης μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης ήταν ένας από τους αγνοούμενους της πυρκαγιάς στο Μάτι! Δυστυχώς όμως, το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε και η σορός του ταυτοποιήθηκε από τους δικούς του ανθρώπους!

Η περίπτωση του άγγιξε τον κόσμο, που από την πρώτη κιόλας στιγμή βοήθησε όπως μπορούσε για να βρεθεί ο Παναγιώτης. Η ιστορία του συγκλονιστική, καθώς να σας υπενθυμίσουμε πως ο Παναγιώτης, ήταν ένας απλός περαστικός, που επιστρέφοντας από την δουλειά του παγιδεύτηκε στην φωτιά στο Μάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρή η κατάσταση του Άκη Σακελλαρίου! Βρίσκεται στη ΜΕΘ - Όλες οι εξελίξεις της υγείας του!

«Έμπλεξα με τη φωτιά», φαίνεται να ήταν τα τελευταία του λόγια στην αδερφή του, λίγο πριν το χαμόγελο του σβήσει για πάντα.

Λίγες ημέρες πριν το μοιραίο περιστατικό, η αδερφή του Παναγιώτη, Κατερίνα είχε ανεβάσει μια παιδική της φωτογραφία στο προφίλ του Facebook!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και σχέσεις: Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν πληγώνονται;

Ο ίδιος όπως ήταν αναμενόμενο είχε πατήσει λάικ! Από την πρώτη στιγμή και οι δυο αδερφές τους, αναζητούσαν τον αδερφό τους και ζητούσαν την βοήθεια του κόσμου. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια δεμένη οικογένεια, που δυστυχώς ήρθε αντιμέτωπη με τα τραγικά παιχνίδια της ζωής!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share