Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σωκράτης Κόκκαλης - Μαρία Τσούτσια: Το "τρίτο πρόσωπο" στην σχέση του ζευγαριού!

Η γνωριμία και το... δέσιμο!

29 Ιουλίου 2018 10:48
Σωκράτης Κόκκαλης - Μαρία Τσούτσια: Το

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz όμως τους πρόλαβε ο θάνατος! Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ και Μαρία Τσούτσια ήταν μαζί τα τελευταία 9 χρόνια αλλά είχαν πάντα δίπλα τους και ένα... τρίτο πρόσωπο! Τρίτο πρόσωπο με την καλή έννοια της έκφρασης, αφού το ζευγάρι σπάνια δεν έχει συντροφιά στις εξόδους τους μια κολλητή φίλη και των δύο, την Παυλίνα Βουλγαράκη!

Η Μαρία Τσούτσια, το κορίτσι του Σωκράτη Κόκκαλη jr, όχι απλά ήταν κοντά του στο τελευταίο του ταξίδι, αλλά είχε δίπλα της την παιδική της φίλη Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η Παυλίνα, κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, θα γινόταν κουμπάρα στον γάμο των παιδιών, εάν ο θάνατος δεν προλάβαινε να μπει ανάμεσά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη μαγκιά του ΣΚΑΙ: Η κίνηση που δεν κατάλαβε κανείς!

Οι δυο φίλες κρατώντας η μια την άλλη, καθώς λάτρευαν τον Σωκράτη, ήταν μαζί στην κηδεία του, διακριτικά κι αθόρυβα, με μάτια πρησμένα από το κλάμα, που κρύβονταν πίσω από μαύρα γυαλιά.

Το ζευγάρι Μαρίας - Σωκράτη και η Παυλίνα ήταν μια πολύ δεμένη παρέα. Ενα πολύ δυνατό μήνυμα, που απευθυνόταν μόνο προς τον Σωκράτη Κόκκαλη jr, και σε κανέναν άλλον, παρότι δεν θα το διάβαζε ποτέ, ήταν μάλιστα η αιτία για την αποκάλυψη αυτής της σχέσης. «Μέχρι την τελευταία μου πνοή σού ορκίζομαι ότι θα την προσέχω. Το ξέρω πως θα είσαι πάντα μαζί μας και θα μας οδηγείς. Σ’ αγαπώ και θα σε τιμώ για πάντα. Παυλίνα» ήταν το μήνυμα αγάπης, και συνάμα η υπόσχεση της Παυλίνας Βουλγαράκη προς τον αγαπημένο φίλο της Σωκράτη, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, ότι θα βρίσκεται στο πλάι της Μαρίας του.

Μαρία και Παυλίνα γνωρίστηκαν στο δημοτικό σχολείο και συνέχισαν μαζί να κάνουν κολλητή παρέα και στο Κολλέγιο, όπου προστέθηκε και ο Σωκράτης. Η φιλία τους εκεί γιγαντώθηκε και το επόμενο βήμα θα ήταν η κουμπαριά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και όμως η Μαρία Τσούτσια ήταν στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ! - Όλο το παρασκήνιο!

Οσοι παρακολουθούν την πορεία της Παυλίνας στα μουσικά δρώμενα, που ομολογουμένως είναι σπουδαία, γνωρίζουν ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης jr δεν έλειψε ποτέ από κανένα live της, είτε σε μουσικές σκηνές είτε σε συναυλίες.
Τα δύο κορίτσια, που ήταν παντού μαζί και αρκετά βράδια η Παυλίνα τα περνούσε στο σπίτι του ζευγαριού, μόλις χτύπησε το τηλέφωνο κι έμαθαν τα νέα κατέρρευσαν.

Η Μαρία ήταν ζευγάρι με τον Σωκράτη τα τελευταία εννέα χρόνια. Ο πόνος της είναι άφατος κι ο δρόμος που βαδίζει τώρα πολύ δύσκολος. Η Παυλίνα Βουλγαράκη, από την ώρα που «έφυγε» ο Σωκράτης, είναι συνεχώς δίπλα της. Σε αρκετές στιγμές της ζωής των δύο παιδιών η Παυλίνα στάθηκε πολύ υποστηρικτική κοντά τους, καθώς έχει σπουδάσει ψυχολογία.

Αυτές οι γνώσεις της τώρα έχουν επιστρατευθεί άπασες, για να μπορέσει να στηριχτεί ψυχολογικά η κολλητή της, που ανεβαίνει έναν απίστευτο γολγοθά, κάθε μέρα και χειρότερο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share