Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική! - Έντονη βροχόπτωση στα βόρεια προάστια! (Photo & Video)

Ανησυχία για την κακοκαιρία στις πυρόπληκτες περιοχές!

28 Ιουλίου 2018 15:00
Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική! - Έντονη βροχόπτωση στα βόρεια προάστια! (Photo & Video)

Σφοδρή καταιγίδα με χαλάζι πλήττει εδώ και λίγη ώρα την Αττική, με τον καιρό να μην θυμίζει πλέον σε τίποτα καλοκαίρι.

Οι περιοχές όπου σημειώνονται τα πιο ακραία φαινόμενα είναι η Παλλήνη, τα Σπάτα και τα Βόρεια Προάστια της Αττικής, όπου εκδηλώνονται ισχυρές βροχοπτώσεις και έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία.

Στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου η Πυροσβεστική είχε δεχτεί ήδη 23 κλήσεις για αντλήσειςκαι 13 για κοπές δέντρων, με τα περισσότερα περιστατικά να εντοπίζονται σε Χαλάνδρι, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια και Παλλήνη.

Στο Χαλάνδρι, ο δήμος απευθύνει έκκληση για αποφυγή δυνητικά επικίνδυνων δρόμων. Ειδικότερα, οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν την κυκλοφορία στην Παραρεμάτια Οδό, την λεωφόρο Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, τη λεωφόρο Πεντέλης και την οδό Αναπαύσεως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική στιγμή: Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αφιερώνει την παράσταση στη Χρύσα Σπηλιώτη! (Video)

Σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα εντοπίζεται και στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Παπάγου. Το οδόστρωμα έχει έχει μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ακινητοποιηθεί δύο αυτοκίνητα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο μέρες είχαν προκληθεί σοβαρά προβλήματα στα βόρεια προάστια λόγω ισχυρής νεροποντής, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει υπαίθριος χώρος στάθμευσης στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, τις επόμενες μέρες και μέχρι την Τετάρτη θα σημειώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ τα καιρικά φαινόμενα μπορεί να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου ο ουρανός είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει, ενώ είχαν πιάσει έντονες βροχές σε αρκετά σημεία της Αττικής, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών που επλήγησαν από τις φονικές φωτιές.

Η εικόνα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Χαλάνδρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τι παραιτήσεις ζητάτε;" - Η αθλιότητα των social media μπροστά σ' αυτά τα δύο κοριτσάκια δεν έχει όρια!

Στο Μάτι το μεσημέρι η βροχόπτωση ήταν αρκετά έντονη, δημιουργώντας δυσκολίες στο έργο των σωστικών συνεργείων αλλά και στις προσπάθειες των κατοίκων να περισώσουν κάτι από τις κατεστραμμένες οικίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις 28 και 29 Ιουλίου από την Άντα Λεούση!

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share