Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό! Την ώρα της τραγωδίας δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κάνει...διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας (video)

Την ώρα που καιγόταν η Αττική...

27 Ιουλίου 2018 16:30
Τραγικό! Την ώρα της τραγωδίας δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κάνει...διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας (video)

Τις κρίσιμες ώρες που όλη η Ελλάδα βρίσκεται σε εθνικό πένθος, οι άνθρωποι μαζεύουν τα κομμάτια τους και οι περιοχές μετρούν τις πληγές τους, ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στο Μάτι είχε στο μυαλό του αντί να κάνει οδοιπορικό στις περιοχές της τραγωδίας και να ενημερώσει τους πολίτες, κάνει διαφήμιση σε βαν εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που έχει σπεύσει στην περιοχή για να αποκαταστήσει τηλεφωνικό σήμα.

Η συγκεκριμένη εταιρία τυχαίνει να είναι ο χορηγός της εκπομπής που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρή η Χρύσα Σπηλιώτη; "Ταυτοποιήθηκε η σορός της"!

Με άλλα λόγια, ο Νίκος Υποφάντης κατάφερε εν μέσω της τραγωδίας να διαφημίσει και την εταιρία η οποία χρηματοδοτεί την εκπομπή του.

Στα σχόλια των χρηστών του twitter που κατέκριναν την αντιδημοσιογραφική στάση του, ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι η συνάντηση με το βαν της Vodafone ήταν τυχαία, ενώ προσπαθώντας να περάσει στην αντεπίθεση άφησε να εννοηθεί πως κάποιοι δεν θέλουν να ακουστεί η Vodafone επειδή είναι ιδιωτική εταιρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είδα την Χρύσα Σπηλιώτη να κάνει μπάνιο στην θάλασσα και..." - Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για την αγνοούμενη ηθοποιό!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share