Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικό βίντεο: Τα τελευταία λεπτά λίγο πριν οι φλόγες εγκλωβίσουν τα 26 θύματα (video)

Από τη μία οι φλόγες και από την άλλη ο γκρεμός!

24 Ιουλίου 2018 19:45
Συγκλονιστικό βίντεο: Τα τελευταία λεπτά λίγο πριν οι φλόγες εγκλωβίσουν τα 26 θύματα (video)

Δύο συγκλονιστικά βίντεο, αποκαλύπτουν τα τελευταία λεπτά των 26 ανθρώπων στο Μάτι της Ανατολικής Αττικής, λίγο πριν τον όλεθρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Αρβανίτη! Κάηκε το σπίτι του στο Μάτι

Στο ένα βίντεο, το οποίο έχει ληφθεί από εθελοντή δασοπυροσβέστη που κινείται με τη μοτοσικλέτα του στην περιοχή, δείχνει τα αυτοκίνητα που έχουν εγκαταλείψει οι οδηγοί σταματημένα και κλειδωμένα στη Λ.Ποσειδώνος. Οι πυροσβέστες ακούγονται να λένε ότι οι πολίτες «παράτησαν τα αυτοκίνητά τους και έφυγαν και πήραν και τα κλειδιά»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροσβεστική: Αυτά τα μέτωπα είναι ακόμα ενεργά

Πίσω τους βρίσκεται το πύρινο μέτωπο, ενώ μπροστά τους ο γκρεμός, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν, με τις τραγικές συνέπειες που ακολούθησαν.

Στο δεύτερο βίντεο, ο εθελοντής με έναν φακό ψάχνει ανάμεσα στα καμένα αυτοκίνητα, τυχόν απανθρακωμένους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακή τραγωδία στο Μάτι: Μετά την 13χρονη που σκοτώθηκε πέφτοντας από τον γκρεμό απανθρακωμένοι ο πατέρας και ο αδελφός της!

Οι 26 εντοπίστηκαν νεκροί σε ένα χωράφι, κοντά σε ταβέρνα της περιοχής και στη θάλασσα. Οικογένειες ολόκληρες, μανάδες νεκρές με τα νεκρά παιδιά στην αγκαλιά τους εντοπίσθηκαν στο χωράφι. Οι άνθρωποι αναζητούσαν σωτηρία προς τη θάλασσα, αλλά ο πύρινος όλεθρος τους εγκλώβισε.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share