Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Μάτι! Δεν πρόλαβε να ζήσει το 6 μηνών αγγελούδι

Σίγουρα όταν μιλάμε για νεκρούς κάθε άνθρωπος έχει την ίδια αξία αλλά η συγκεκριμένη είδηση είναι...

24 Ιουλίου 2018 09:30
Τραγωδία στο Μάτι! Δεν πρόλαβε να ζήσει το 6 μηνών αγγελούδι

Σίγουρα όταν μιλάμε για νεκρούς κάθε άνθρωπος έχει την ίδια αξία!

Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες! Ο αριθμών των νεκρών όλων και μεγαλώνει και ειλικρινά δεν γνωρίζουμε που θα σταματήσει! Ωστόσο η είδηση που έφτασε στα γραφεία από το πρωί της Τρίτης μας έχει συγκλονίσει! Ακόμα στους 50, μέχρι στιγμής δυστυχώς, νεκρούς βρίσκονται πολλά παιδιά! Αλλά αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι πως φρικτό θάνατο βρήκα και ένα βρέφος 6 μηνών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες Αποκάλυψης με το πρώτο φως της εικόνες: Φωτογραφίες "γροθιά" στο στομάχι!

Μια ψυχούλα που δεν πρόλαβε να γεννηθεί και γνώρισε το πιο σκληρό πρόσωπο της ανθρωπότητας! Έξι μήνες μετά την γέννηση του βρήκε φρικτό θάνατο από την πυρκαγιά σε Ραφήνα και Μάτι!

Όπως έγινε γνωστό με τις φλόγες να... γλείφουν το σπίτι τους στο Μάτι, οι τραγικοί γονείς το εγκατέλειψαν σοκαρισμένοι έχοντας μαζί το νεογέννητο παιδί τους και βρέθηκαν στην παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανατριχιαστική περιγραφή της δημοσιογράφου μόλις είδε τις σωρούς των 26 απανθρακωμένων ανθρώπων! Πολύ σκληρές εικόνες (video)

Εκεί τους περισυνέλλεξε σκάφος κι αφού τους αποβίβασε σε ασφαλές μέρος, το μωρό παρουσιάζοντας αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών μετά από λίγη ώρα κατέληξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share