Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: Ο γυναικολόγος που πέθανε είχε ξεγεννήσει την σύζυγο του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά!

Λίγες μόλις μέρες μετά την συντριβή του ελικοπτέρου στην Κίναρο!

23 Ιουλίου 2018 08:55
Ανατριχιαστικό: Ο γυναικολόγος που πέθανε είχε ξεγεννήσει την σύζυγο του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά!

Μετά από 7μηνη «μάχη» με την επάρατη νόσο, ο γνωστός γυναικολόγος Δημήτρης Κακαλέτρης, με καταγωγή από τη Μεσσηνία, δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή.

Για επτά ολόκληρους μήνες έδωσε σκληρή και γενναία μάχη χωρίς να εξομολογηθεί σε κανέναν το πρόβλημα της υγείας του, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή ήταν δίπλα σε όλες τις γυναίκες που λάτρευε και με μεράκι «υπηρετούσε»

Σύμφωνα με το messinialive.gr, κηδεία του έγινε, ύστερα από δική του επιθυμία, σε στενό οικογενειακό κύκλο το πρωί του Σαββάτου.

Ο Δημήτρης Κακαλέτρης ήταν παντρεμένος με την Αγγλίδα μαία Kristina Wood και μαζί απέκτησαν δυο γιους, τον Γιώργο, 17 ετών και τον Κωνσταντίνο, 13 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Αντίπαρο: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος!

«Αντιμετωπίζω κάθε γυναίκα σαν την κόρη, την αδερφή, τη σύζυγο, τη μητέρα μου… Κάνω για όλες, αυτό που θα έκανα για εκείνες! Νιώθω υποχρέωσή μου να παρέχω (πέρα από υπεύθυνες-τεκμηριωμένες ιατρικές υπηρεσίες) κατανόηση και φροντίδα, εξατομικευμένη σε κάθε γυναίκα, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια. Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σε όλες τις γυναίκες που με τιμούν, με τίμησαν και θα με τιμήσουν, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Για κάθε πρόβλημα, η επιστήμη μας παρέχει τη λύση και όλα αντιμετωπίζονται», είχε πει ο Δημήτρης Κακαλέτρης!

Μάλιστα, σε μια πολύ συγκινητική ιστορία, στις αρχές του 2016 είχε ξεγεννήσει, στο δεύτερο παιδί, τη σύζυγο του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά, που ήταν συγκυβερνήτης στο μοιραίο ελικόπτερο Agusta Bell που κατέπεσε στην Κίναρο (μόλις λίγες μέρες μετά την τραγωδία).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργισμένος ο Σωκράτης Κόκκαλης: Γιατί δεν έκλαψε στην κηδεία και η κίνηση "φωτιά" λίγες ώρες μετά το "αντίο"!

Τότε είχε κάνει και το σχετικό ποστάρισμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Απέκτησα μιά κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό...την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιό σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα...κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου...τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο....να μας προστατεύει ήταν!
Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιό κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου...θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!
Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε!
Δημήτρης Κακαλέτρης.»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share