Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 55χρονη που φέρεται να χαράκωνε μωρά!

Ανατριχιαστικές περιγραφές

22 Ιουλίου 2018 17:55
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 55χρονη που φέρεται να χαράκωνε μωρά!

Φρίκη στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση για την 55χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε με αιχμηρό αντικείμενο μωρά σε εμπορικά κέντρα. Περισσότερο ανατριχιαστικές όμως είναι οι μαρτυρίες γονέων των βρεφών που έπεσαν θύματα της κατηγορούμενης σε εμπορικά κέντρα και στον προαστιακό.

Η εφημερίδα ''Μπαμ'' δημοσίευσε την δικογραφία φωτιά για την 55χρονη γυναίκα, τις σοκαριστικές περιγραφές από τους γονείς των θυμάτων καθώς και την έκθεση των γιατρών για την ψυχιατρική κατάσταση της 55χρονης γυναίκας.

''Πριν μπούμε στο ασανσέρ χάιδεψε το μωρό στο πόδι και εκείνο άρχισε να κλαίει. Μπήκαμε στο ασανσέρ και κάθισε μπροστά από το καρότσι. Άπλωσε το χέρι της και ακούμπησε ξανά το μωρό στο δεξί του χέρι. Προσπαθούσε συνέχεια να το αγγίζει. Τότε όμως το μωρό άρχισε να κλαίει πάρα πολύ έντονα και όταν πήγα σπίτι διαπίστωσα τις πληγές και τις γρατζουνιές στο σώμα του παιδιού'', μαρτυράει η μητέρα του βρέφους που μπήκε στο ίδιο ασανσέρ εμπορικού κέντρου με την 55χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ερωτικό σκάνδαλο της Ρόδου: Η μάνα, η κόρη, ο εραστής και οι καυτές φωτογραφίες!

''Μία ξανθιά γυναίκα γύρω στα 50 κοιτούσε επίμονα το εννέα μηνών μωρό που κρατούσα στην αγκαλιά μου. Ξαφνικά το μωρό μου άρχισε να κλαίει και κατάλαβα ότι κάτι έπαθε. Γύρισα να δω το πρόσωπο του και είδα το χέρι της γυναίκας αυτής να φεύγει πάνω από το δεξί του χέρι. Τι κάνατε; Τσιμπήσατε το παιδί; και εκείνη απάντησε: Όχι, εγώ το χάιδεψα, το παιδί σας δεν είναι καλά. Εγώ είμαι παιδαγωγός. Τότε κατάλαβα ότι κάτι είχε κάνει στο παιδί μου και διαπίστωσα στο χέρι του ένα πολύ βαθύ τσίμπημα σαν ουλή'' , λέει η μητέρα βρέφους που έπεσε θύμα της κατηγορούμενης στον προαστιακό σταθμό Άνω Λιοσίων.

Στην Ασφάλεια όμως κατέθεσε και ο πατέρας μωρού που δέχθηκε επίθεση από την 55χρονη σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. ''Βρισκόμασταν στις κυλιόμενες σκάλες, η σύζυγός μου κρατούσε το μωρό μας στην αγκαλιά και πίσω από τη σύζυγό μου βρισκόταν μία άγνωστη γυναίκα 50 ετών με ξανθά μαλλιά. Ξαφνικά, το παιδί μας άρχισε να κλαίει. Η συγκεκριμένη γυναίκα πλησίασε το παιδί μου, το χάιδεψε και είπε στη σύζυγό μου: Μην ανησυχείς, έτσι κάνουν τα παιδιά , βγάζουν δοντάκια. Μήπως φοβάται τις σκάλες; ΄και αποχώρησε γρήγορα. Το παιδί μας ήταν ανήσυχο και τότε αντιληφθήκαμε διάφορες εκδορές στο δεξί του χέρι, στο βραχίονα, στον αγκώνα αλλά και στο γόνατο του δεξιού ποδιού. Θορυβηθήκαμε, δεν ξέραμε τι είχε συμβεί αλλά όταν πληροφορηθήκαμε ότι παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί και σε άλλα παιδιά ανησυχήσαμε''.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To δολοφονικό βλέμμα του μεγιστάνα Κόκκαλη στην κηδεία: Η παρουσία που τον έκανε έξαλλο και ετοιμάζει... εκδίκηση!

Οι γιατροί που εξέτασαν την φερόμενη ως δράστη των συγκεκριμένων επιθέσεων, η γυναίκα πάσχει από συναισθηματικές διαταραχές ενώ παρουσιάζει λογόρροια και χαλαρό ειρμό σκέψης.

Παράλληλα, τονίζουν ότι δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα συναισθήματά της.

Πηγή: enikos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share