Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ: Δολοφονία, αυτοκτονία ή «ατύχημα»; Η δυναστεία, το δαχτυλίδι, τα εκατομμύρια και οι «δυσαρεστημένοι»!

Αποκάλυψη!

22 Ιουλίου 2018 15:55
Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ: Δολοφονία, αυτοκτονία ή «ατύχημα»;  Η δυναστεία, το δαχτυλίδι, τα εκατομμύρια και οι «δυσαρεστημένοι»!

Ο θάνατος του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου έπεσε σα βόμβα όχι μόνο στην οικογένεια της δυναστείας Κόκκαλη αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία. Ήταν ένας θάνατος ξαφνικός ενός χαμογελαστού παιδιού,ενός ανθρώπου που είχε πάρει το χρίσμα από την οικογένεια για να συνεχίσει την δυναστεία Κόκκαλη.

Δεν θα μείνω εδώ στο blog στο vanda's στο Youweekly.gr στα γνωστά, δηλαδή πόσο καλό παιδί ήταν ο Σωκράτης, τόσο χαμηλών τόνων, πως οι φίλοι του είχαν να λένε μόνο καλά λόγια για αυτόν. Θα μείνω στα γεγονότα και θα θέσω ερωτήματα που είναι καυτά και δεν έχουν σχέση μόνο με την οικογένεια Κόκκαλη αλλά με τον επιχειρηματικό κόσμο και την θέση της Ελλάδας στο διεθνές business. Διαβάστε παρακάτω....

Γιατί δεν βγάζουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας;

Για να δούμε. Οι Αμερικάνοι λαλίστατοι με το που χάθηκε το παιδί βγήκαν κατευθείαν με το φερέφωνο τους ένα site από το Κλίβελαντ και έβγαλα το πόρισμα δίχως καν να περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση,ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης junior χάθηκε από κοκαΐνη, η οποία βρέθηκε στο δωμάτιο του και η οποία ήταν νοθευμένη και με άλλες ουσίες

Με αυτό τον τρόπο εγώ καταλαβαίνω ότι μέσα... διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share