Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Η παρουσία στην Μητρόπολη που έκανε έξαλλο τον μεγιστάνα Σωκράτη και ετοιμάζει εκδίκηση!

To δολοφονικό βλέμμα του Σωκράτη Κόκκαλη στην κηδεία!

22 Ιουλίου 2018 10:56
Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Η παρουσία στην Μητρόπολη που έκανε έξαλλο τον μεγιστάνα Σωκράτη και ετοιμάζει εκδίκηση!

Συγκλονισμένο παραμένει το Πανελλήνιο από τον ξαφνικό χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα το Σάββατο 14 Ιουλίου, στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ!

Ο γιος του μεγιστάνα και πρώην ηγέτη του Ολυμπιακό, Σωκράτη Κόκκαλη, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε και από εκείνη την στιγμή έχουν γραφτεί πολλά γύρω από τις αιτίες του θανάτου του!

Η επίσημη τοποθέτηση είναι πως ο 34χρονος Σωκράτης "έφυγε" από ανακοπή καρδιάς! Τώρα όσα γράφονται, δεν είμαστε σε θέση να τοποθετηθούμε από την στιγμή που δεν έχουμε αποδείξεις στα χέρια μας!

Το δολοφονικό βλέμμα του μεγιστάνα Σωκράτη Κόκκαλη!

Το δικό τους δράμα ζουν τις τελευταίες μέρες τα μέλη της οικογένειας του 34χρονο Σωκράτη και ιδιαίτερα οι γονείς του, Σωκράτης και Ελένη! Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να "θάβει" ένας γονιός το παιδί τους και η οικογένεια περνάει ένα δράμα που δεν πρόκειται να το ξεπεράσει ποτέ! Όσα χρόνια και αν περάσουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση - βόμβα: Αφαίρεση διπλώματος για κάτι που κάνει το 99% των Ελλήνων οδηγών καθημερινά!

Από εκεί και πέρα ο Σωκράτης Κόκκαλης, εμφανώς σοκαρισμένος και βυθισμένος στο πένθος, δεν αφήνει στο περιθώριο όλα όσα έχουν ακουστεί για τον θάνατο του γιου του και θα πάρει τα μέτρα του! Το δολοφονικό του βλέμμα στην κηδεία άλλωστε τα έλεγε όλα!

Σε ποιον απευθυνόταν; Ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με την παρουσία των δημοσιογράφων, όμως μέσα στο πένθος του δεν μπορούσε να αντιδράσει! Άλλωστε γνώριζε πως δεν γινόταν να μην δώσουν το παρόν! Ο πόνος άλλωστε που νιώθει αυτή την στιγμή είναι πιο δυνατός από οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα!

Ο λόγος που εκνευρίστηκε τόσο πολύ ήταν όλα αυτά που γράφονται και θα συνεχίζουν να ακούγονται για την τραγική αυτή είδηση της απώλειας του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Η ώρα της... εκδίκησης

Πάντως δεν πρόκειται όλο αυτό να μείνει έτσι! Η οικογένεια ετοιμάζεται αρχικά να τοποθετηθεί για όλα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα! Να διαψεύσει την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες μέρες και να πάρει την.. δική της εκδίκηση από όλους όσους προσπάθησαν να σπιλώσουν την μνήμη του παιδιού τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 22 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share